Φλόριντα: Τεράστιος αλιγάτορας έκοβε βόλτες με ένα πτώμα στα σαγόνια του

Ένας τεράστιος αλιγάτορας πιάστηκε την Παρασκευή να μεταφέρει το άψυχο σώμα ενός άνδρα σε ένα κανάλι στη Φλόριντα των ΗΠΑ.  Ένας μάρτυρας εντόπισε για πρώτη φορά το ερπετό μήκους 4 μέτρων,  με το θύμα του σφηνωμένο ανάμεσα στα σαγόνια του σε έναν δρόμο στο Largo, μια μικρή κοινότητα μόλις τέσσερα μίλια νότια του Clearwater.

«Μπορούσα να πω ότι υπήρχε ένα σώμα στο στόμα του, οπότε άρχισα να ηχογραφώ», είπε ο μάρτυρας JaMarcus Bullard στο Spectrum Bay News 9.

Ο Bullard, ο οποίος ήταν καθ’ οδόν για μια συνέντευξη για δουλειά, ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Largo, η οποία βρισκόταν μόλις λίγα βήματα μακριά από το σημείο.

Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης τράβηξε γρήγορα τον αλιγάτορα από το νερό και τον πυροβόλησε «μερικές φορές», είπε ο Bullard .

«Πολλοί από τους γείτονές μου ήταν εδώ έξω και ήταν αυτοί που μου είπαν για τον αλιγάτορα», είπε στο ρεπορτάζ η κάτοικος της περιοχής Jennifer Dean.

αλιγάτορας
holly gregory/X

«Ενώ στεκόμασταν εδώ ακούσαμε έναν πυροβολισμό, υποθέτω ότι σκότωσαν τον αλιγάτορα».

Το Γραφείο του σερίφη της κομητείας Pinellas επιβεβαίωσε ότι τόσο το θύμα όσο και ο αλιγάτορας βγήκαν από το κανάλι, αλλά αρνήθηκε να πει εάν ήταν οι αστυνομικοί που πάτησαν τη σκανδάλη.

Στη σκηνή, οι ερευνητές στέκονταν δίπλα στον αιμόφυρτο αλιγάτορα, ο οποίος φαινόταν να έχει μήκος τουλάχιστον 3 μέτρα.

Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο δημοφιλές πάρκο Ridgecrest, το οποίο περιλαμβάνει μια λίμνη 5 στρεμμάτων που είναι γνωστή ότι φιλοξενεί αλιγάτορες.

Οι αλιγάτορες περιπλανώνται τακτικά στη γειτονιά, σύμφωνα με τον Dean, αλλά αυτός που σκοτώθηκε την Παρασκευή ήταν ένας από τους μεγαλύτερους που συνάντησε ποτέ.

Οι ερευνητές εξακολουθούν να προσπαθούν να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του άνδρα.

αλιγάτορας
holly gregory/X

Πηγή:enikos.gr

About Post Author