Σίσσυ Χρηστίδου: «Πετά ο ένας παρουσιαστής καρφιά στον άλλον, ας βγει να μιλήσει όποιος θέλει, ποιος τον σταματά»

“Δεν έχεις ακούσει και την άλλη πλευρά. Συνεχώς ανακυκλώνεται και πετά ο ένας καρφιά στον άλλον και τελικά τίποτα. Μένει η απορία στον τηλεθεατή. Εγώ πιστεύω ότι ο τηλεθεατής έχει μια αίσθηση”

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα, η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε στο Χαμογέλα και Πάλι για τους παρουσιαστές που έχουν πει ότι έχουν περάσει άσχημα στον εργασιακό τους χώρο, χωρίς να αναφέρουν ονόματα.

«Είναι πάρα πολύ κουραστικό να λέμε συνέχεια και να πετάμε υπονοούμενα στον κόσμο τι γίνεται. Όποιος θέλει να βγει, ας βγει. Μακάρι κι εγώ περιμένω να ακούσω. Δεν μου έχει συμβεί εμένα να κακοποιηθώ στη δουλειά μου και θεωρώ ότι ήμουν πολύ τυχερός άνθρωπος γενικά. Υπάρχουν περιπτώσεις που ξέρουμε για ανθρώπους που ακούμε μόνο. Δεν μας έχει συμβεί, ακούμε μόνο ή μας έχει συμβεί σε πιο light επίπεδο» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Αλλά να πετάμε συνεχώς υπονοούμενα στον κόσμο ότι δεν ξέρετε τι γίνεται και θα σας πούμε εμείς και τελικά δεν λέμε τίποτα… Ας πει όποιος έχει να πει. Αισθάνομαι ότι πετά ο ένας παρουσιαστής καρφιά στον άλλον χωρίς να λέει ποιος ακριβώς είναι και υπονοούμενα. Όποιος θέλει, ας βγει να μιλήσει. Ποιος τον σταματάει; Δεν είναι ψέματα, έχουμε ακούσει πάρα πολλά, αλλά και αυτά που έχουν φτάσει και στα δικά μου αυτιά για ανθρώπους, εγώ δεν ήμουν μπροστά. Έρχεται η πληροφορία, αλλά αν δεν τα έχω δει με τα δικά μου μάτια και δεν τα έχω ζήσει. Δεν έχεις ακούσει και την άλλη πλευρά. Συνεχώς ανακυκλώνεται και πετά ο ένας καρφιά στον άλλον και τελικά τίποτα. Μένει η απορία στον τηλεθεατή. Εγώ πιστεύω ότι ο τηλεθεατής έχει μια αίσθηση. Θα μου πεις σε πολλές περιπτώσεις δεν… Μου έπεσε και το σκουλαρίκι. Ταράχτηκα» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

About Post Author