Πρωτοφανής καβγάς με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είσαι αγενέστατη!» – «Αγενέστατος είσαι εσύ!»

«Σε παρακαλώ πολύ! Όχι σε μένα αυτά, Ανδρέα!»

Πρωτοφανής καβγάς σημειώθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στο πλατό της εκπομπής. Αφορμή στάθηκε η νυχτερινή έξοδος του Στέφανου Κασσελάκη και τα σχόλια που έκανε η δημοσιογράφος, τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του παρουσιαστή.

«Δεν ξέρω εάν ο Στέφανος Κασσελάκης γνώριζε και όλα τα τραγούδια που άκουσε χθες. Αυτός ο άνθρωπος ζούσε στην Αμερική», είπε αρχικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Χρύσα, κάνε λίγο κράτη. Καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε, γλύκανε λίγο», της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάνοντας την αρχή ώστε ο διάλογος να βγει σε δευτερόλεπτα εκτός ελέγχου.

«Αν θέλεις να ακούσεις ανθρώπους που θάβουν και κράζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, ψάξε στους ομοτράπεζούς του στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε μένα. Σου το απαγορεύω», τόνισε η δημοσιογράφος του Alpha, ενώ πρόσθεσε: «Είναι δικαίωμά μου να βάζω όρια σε αυτούς που δεν έχουν όρια με εμένα».

«Άσε τις απαγορεύσεις για τη Δικτατορία. Να ανατρέξεις στο ’67 και να παίξεις τον παράγοντα της Δικτατορίας», της ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ακολούθησε η εξής στιχομυθία σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους:

Χ. Γ: «Σε παρακαλώ πολύ! Όχι σε μένα αυτά, Ανδρέα! Τον παράγοντα της Δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος καθαρά ποιος τον παίζει καθημερινά»

Α. Μ: «Είσαι αγενέστατη!»

Χ. Γ: «Αγενέστατος είσαι εσύ!»

Η Κατερίνα Καινούργιου, στην προσπάθειά της να κατευνάσει τα πνεύματα, ζήτησε από τους συνεργάτες της να παίξουν οποιοδήποτε βίντεο είχαν διαθέσιμο, ώστε να τη διευκολύνουν στη διαχείριση της κατάστασης.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε έξαλλος από το πλατό, λέγοντας: «Άσε μας! Που θα μου πει ότι έχω καιρό να παίξω σε live;».

«Σας παρακαλώ, δεν υπάρχει τώρα λόγος να μαλώνουμε για τον Κασσελάκη. Να τσακωθούμε για την πολιτική σε αυτή την εκπομπή;», παρατήρησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: Athensmagazine.gr

About Post Author