Προκλητικός ο δικηγόρος του ιερέα και με τη Φαίη Σκορδά: «Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;»

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος -δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια– και με τη Φαίη Σκορδά.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Πρωινό, ο δικηγόρος της απηύθυνε τον λόγο με ύφος άκρως υποτιμητικό, ενώ άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο η παρουσιάστρια κατάφερε να κάνει καριέρα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας, ο ίδιος δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη άφησε αιχμές κατά του παρουσιαστή, προκαλώντας -όπως ήταν λογικό- την οργισμένη αντίδρασή του.

Μετά λοιπόν, την ανοίκεια επίθεση στον Γιώργο Παπαδάκη, στο… στόχαστρο του δικηγόρου μπήκε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Μην φωνάζετε. Είστε λίγο επιθετικός. Εσείς αυτή τη στιγμή “οφείλετε” να δημιουργήσετε ντόρο γύρω από το όνομά σας με τις δηλώσεις που κάνετε από το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα. Είπατε ότι είναι μόδα οι βιασμοί για να παίζει το δικό σας όνομα στα site και να σας καλούν στις εκπομπές. Έτσι κάνετε καριέρα; Κάνετε έτσι καριέρα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά με τον δικηγόρο να απαντά ως εξής:

«Κυρία Σκορδά θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;» για να λάβει την απάντηση της παρουσιάστριας «Με πάρα πολλή δουλειά».

«Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV, με έναν Αγαμέμνονα ο οποίος κινείτε εναντίον σας και σας χαρακτηρίζει» αποκρίθηκε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, με τους τόνους να ανεβαίνουν στην εκπομπή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.