Ναταλία Γερμανού για Σίσσυ Χρηστίδου: “Είμαι η τελευταία που θα της ρίξω πέτρα. Μην την λιθοβολείτε επειδή…”

Τη Σίσσυ Χρηστίδου υπερασπίστηκε δημόσια η Ναταλία Γερμανού μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής. Αφορμή για την τοποθέτηση της παρουσιάστριας, στάθηκαν τα επικριτικά σχόλια που δέχεται η Σίσσυ Χρηστίδου στα social media, με αφορμή την αντίδρασή της την ώρα της συνέντευξης της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τα όσα εκείνη έλεγε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Θα μου επιτρέψετε μόνο να πω κάτι. Ως παρουσιάστρια μιλώντας, θεωρώ ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ποια είναι η θέση της απέναντι σε όλο αυτό το κίνημα #metoo. Το έχει αποδείξει με σθένος, έχει δείξει τη θέση της ξεκάθαρα και με τον καλύτερο τρόπο.

Φιλοξενούσε μια ηθοποιό, η οποία πρωταγωνιστεί σε σειρά του καναλιού στο οποίο προβάλλεται η εκπομπή της Σίσσυς. Έκανε μεγάλη προσπάθεια να δείξει… Είπε ότι εγώ σαν θεατής δεν μπορώ πλέον να βλέπω σειρές του συγκεκριμένου ηθοποιού που αυτή τη στιγμή είναι προφυλακισμένος. Σωστά; Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Επειδή κι εγώ ως παρουσιάστρια πάρα πολλές φορές έχω κάνει χιλιάδες λάθη, πολλές γκάφες, πράγματα για τα οποία μετά μετάνιωσα. Τα έχω δει. Είμαι η τελευταία που θα της ρίξω πέτρα, έστω βοτσαλάκι. Μην την λιθοβολείτε επειδή δεν είπε όλα αυτά που εσείς από τη θέση σας μπορέσατε να αρθρώσετε από το σπίτι σας. Είναι πολύ δύσκολες πολλές φορές οι συνθήκες, πιστέψτε με. Και η Σίσσυ έχει αποδείξει πολύ καλά πόσο ωραία κάνει τη δουλειά της» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.