Νανά Παλαιτσάκη: «Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος ευεργετεί όποιον κάθεται δίπλα του; Ο βασιλιάς Ήλιος;»

“Είναι δυνατόν να λες ότι εγώ σε ευεργέτησα; Ποιος είναι αυτός; Ο Πάπας; Πού ζούμε; Αυτό είναι αδιανόητο ως έκφραση δημόσια από άνθρωπο που είναι εκπομπάρχης” τόνισε η Νανά Παλαιτσάκη.

Ξέσπασε η Νανά Παλαιτσάκη για όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη χθεσινή του εκπομπή για ανθρώπους που ευεργετήσει και τελικά στρέφονται εναντίον του. Η δημοσιογράφος μίλησε για αλαζονική συμπεριφορά, η οποία είναι ανεπίτρεπτη.

«Το ακούω και βλέπω ότι το αντιμετωπίζουμε με χαλαρότητα. Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ευεργετεί και έχει την άποψη ότι όποιος κάθεται δίπλα μου, τού δίνω εγώ την άδεια να υπάρχει; Σε ποια εποχή ζούμε; Τώρα πάμε καλά; Υπάρχει στο 2022, ζούμε στην ελέω Θεού βασιλεία; Έρχεται ο βασιλιάς Ήλιος; Το λέω εγώ που έχω καθίσει δίπλα σε ανθρώπους και έχουν καθίσει δίπλα μου άνθρωποι. Τι είναι αυτά τα χάλια;»

«Είναι δυνατόν να λες ότι εγώ σε ευεργέτησα; Ποιος είναι αυτός; Ο Πάπας; Πού ζούμε; Αυτό είναι αδιανόητο ως έκφραση δημόσια από άνθρωπο που είναι εκπομπάρχης. Εγώ έχω πληρώσει την αλαζονεία ανθρώπων, οι οποίοι κάποια στιγμή ζήτησαν ακόμα και το κεφάλι μου σε ένα πιάτο. Έλεος πια με την αλαζονεία. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αλαζόνες άνθρωποι, οι οποίοι νομίζουν ότι οι άνθρωποι είναι αντικείμενα. Δεν υπάρχουν πάνελ. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Υπάρχουν άνθρωποι.» σημείωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

About Post Author