Κέβιν Σπέισι: Επιστρέφει στη «μεγάλη οθόνη» εντός του 2023 με το «Control»

Άμεση, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η επιστροφή του Κέβιν Σπέισι στη μεγάλη οθόνη. Μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία κρίθηκε αθώος για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης σε άνδρες, ο ηθοποιός φαίνεται πως επιστρέφει στον κινηματογράφο νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «The Hollywood Reporter», ο Αμερικανός ηθοποιός δέχτηκε στα τέλη του 2022 να συμμετάσχει σε βρετανικό ανεξάρτητο θρίλερ με τον τίτλο «Control», το οποίο μετά την αθωωτική απόφαση υπέρ του Κέβιν Σπέισι αναμένεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το προγραμματισμένο, και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο 2023.

«Θα θέλαμε να έχουμε την ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συν-διευθύνων σύμβουλος της TriCoast Worldwide, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, προσθέτοντας ότι τώρα βρίσκεται σε σχετικές συζητήσεις για τη διανομή στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως φαίνεται, η απόφαση του δικαστηρίου στις 26 Ιουλίου που έκρινε αθώο τον οσκαρικό ηθοποιό για 9 κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα έδωσε το «πράσινο φως» στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας με τη μεγάλη πρεμιέρα να αναμένεται πλέον πριν το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Gene Fallaize, η ταινία «Control» ακολουθεί τη Βρετανίδα υπουργό Εσωτερικών (Lauren Metcalfe), η οποία έχει συνάψει μυστική ερωτική σχέση με τον πρωθυπουργό (Mark Hampton), καθώς οδηγεί ένα βράδυ προς το σπίτι της.

Ένας άλλος άνδρας -τον οποίο υποδύεται ο Σπέισι- γνωρίζει το μυστικό της και επιδιώκει να πάρει εκδίκηση, σχεδιάζοντας να πάρει τον έλεγχο του οχήματός της απομακρυσμένα, και να την οδηγήσει σε μια κούρσα θανάτου εντός του Λονδίνου.

Πηγή:reader.gr/l

About Post Author