Κάρμεν Ρουγγέρη: Ο Βασίλης με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε για την κακοποίηση που βίωσε

Κάρμεν Ρουγγέρη: Περιέγραψε το τηλεφώνημα από θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Καλεσμένη στη φρέσκια εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σου Κου Family» ήταν η γνωστή ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία μίλησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για το σκάνδαλο στο ελληνικό θέατρο ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με τον Βασίλη, τον πρώτο άνθρωπο που κινήθηκε νομικά εναντίον του γνωστού ανθρώπου του θεάτρου.

Πρόκειται για μια ιδαίτερα αγαπημένη ηθοποιό η οποία σπούδασε τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο, θέατρο στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης και όπερα στην Περούτζα. Το 1985 δημιούργησε τον Θίασο «Ρακοσυλλέκτες», του οποίου ήταν σκηνοθέτιδα και σεναριογράφος. Μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλές παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το παιδικό θέατρο. Από το 1995 έχει κυκλοφορήσει πάνω από 25 παιδικά βιβλία και είναι παντρεμένη με τον βαρύτονο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ανδρέα Κουλουμπή.

svg%3E

Η ηθοποιός λοιπόν, συγκινημένη δήλωσε τα εξής: «Είναι θετικό που ανοίγουν τα στόματα. Το βλέπεις όταν σου μιλάνε ότι έχουν κακοποιηθεί. Δεν μπορεί να παραγράφεται ο βιασμός σαν έγκλημα. Μια ζωή κρατά αυτό που παθαίνει το θύμα, καταστρέφονται ψυχές. Δεν ξέρεις γιατί μπορεί να το έχει κρατήσει μυστικό και να μην το έχει πει». «Μπορεί να είναι η ντροπή, φόβος κι απειλή. Είμαι υπέρ του να πληρώσουν ειδικά για την παιδεραστία, είναι πολύ μεγάλα εγκλήματα αυτά. Με πήρε ο Βασίλης κι ήταν ένα παιδί που έκλαιγε με αναφιλητά. Τι ζημιά του έχουν κάνει; Έβαλα τα κλάματα κι έλεγα: Θεέ μου να σε είχα κοντά μου να σε αγκαλιάσω», κατέληξε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Βασίλη που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση.

Τι έχει δηλώσει ο Βασίλης;

Ο 40χρονος- σήμερα- Βασίλης, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες, καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», όπου μίλησε για την προσωπική του ιστορία. Περιέγραψε πώς η γνωριμία του με τον μεγάλο πρωταγωνιστή σε ηλικία μόλις 15 ετών τον στιγμάτισε για πάντα, αποκαλύπτοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού και αποπλάνησης από τον φερόμενο ως θύτη. Μια παράσταση με πρωταγωνιστή πολύ γνωστό άνθρωπο του θεάτρου έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει ο εφιάλτης του Βασίλη. Όπως υποστηρίζει, ήταν μόλις 15 ετών όταν τον γνώρισε στα καμαρίνια και την επόμενη μέρα έδωσαν ραντεβού και πήγαν στο σπίτι του.

«Είχα δεχτεί bullying στο σχολείο γιατί ήμουν διαφορετικός. Είχα όνειρο το θέατρο. Στα 15 μου αποφάσισα ότι δεν θα δώσω πανελλήνιες και ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο. Λείπω πολλά χρόνια στο Λονδίνο και γύρισα στην Ελλάδα. Θα γύριζα τη γη και τον ουρανό για να κάνω αυτή τη μήνυση. Ήθελα να εκπροσωπηθώ από έναν δικηγόρο και όχι να το καταγγείλω στα social media. Τα τελευταία χρόνια μου είχε δημιουργηθεί πάρα πολύ η ανάγκη να το μοιραστώ και είχα πει στους φίλους μου την ιστορία για να τη διαδώσουν. Έψαχνα ανθρώπους που να έχουν ζήσει τα ίδια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο», είπε αρχικά ο Βασίλης.

Και συνέχισε μιλώντας για την πρώτη φορά που βρέθηκαν μόνοι: «Έρχεται και με παίρνει με τη μηχανή του. Πηγαίνουμε στο σπίτι του και εκεί μιλούσαμε για μία, με μιάμιση ώρα για το θέατρο. Του λέω τα όνειρά μου, τα σχέδιά μου, ό,τι θα ήθελα να κάνω, για τη θεατρική ομάδα που είχα δημιουργήσει. Αυτός μου είπε ότι είναι καθηγητής σε ιδιωτικές σχολές των βορείων προαστίων, ότι του αρέσει πολύ η επαφή με τους μαθητές, του αρέσει πολύ να τους προετοιμάζει, να τους μιλάει για το θέατρο. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα να ακούσω. Μου είπε για τη ζωή του, τι έχει κάνει, για την οικογένειά του πολύ λίγα πράγματα. Γενικώς πήρα μία εικόνα. Ξαφνικά σταμάτησε και μου λέει ας σταματήσουμε να μιλάμε για το θέατρο, ας μιλήσουμε για κάτι άλλο. Άρχισε να μου λέει πόσο ώριμος φαίνομαι για την ηλικία μου, ότι δεν μοιάζω για 15 ετών, αλλά φαίνομαι για μεγαλύτερος. Άρχισε να μιλάει για τα απαγορευμένα, πόσο γλυκό είναι να κάνεις κρυφά πράγματα τους γονείς σου, και τους φίλους σου».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours