Παρεμβαίνει μέσω του δικηγόρου του ο πρώην -πια- καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος ξεσπά για την εμπλοκή του ονόματός του σε πιθανές καταγγελίες.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστηρίζει πως έχει γίνει «δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων», τονίζοντας μάλιστα πως κάποιοι εκλαμβάνουν την πρόθεσή του να μην απαντήσει δημόσια ως αδυναμία.

«Βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα που περιλαμβάνει κάθε μέρα και μια διαφορετική ιστορία και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει κάποτε και συνεργάτες του» τονίζει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης διά του δικηγόρου του, μιλώντας στο Star και επιπλέον διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή σε περιστατικά που καταγγέλλονται τις τελευταίες μέρες.

«Είναι απολύτως ψευδές ότι ο κ. Λιγνάδης έχει οιαδήποτε σχέση με κάτι τέτοιο, οποτεδήποτε. Γιατί τα δήθεν στοιχεία αντίκεινται και στην πραγματικότητα και την κοινή λογική. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν υπάρξει διευκρίνιση ότι δεν αφορά αυτόν, ο κ. Λιγνάδης θα ζητήσει την αποκατάσταση διά της νομίμου οδού» υπογραμμίζει.

Επιπλέον, ο δικηγόρος του διαψεύδει φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο σκηνοθέτης δέχτηκε δολοφονική επίθεση από πατέρα ανήλικου. «Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Ο κ. Λιγνάδης απαιτεί να διαλευκανθεί η υπόθεση και δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις. Είμαστε πολύ ξεκάθαροι στο πώς κινούμαστε».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Star.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours