Δανάη Μπάρκα για Γιώργο Λιάγκα: «Έχω περάσει κι εγώ από το στόμα του – Ξέρει ότι θα υπάρξει τίτλος»

“Δεν τον ξέρω τον κύριο Λιάγκα, μπορεί να τον έχω δει δημόσια σε κοινωνικές εκδηλώσεις δύο φορές” σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

Για όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του για όσους έχει ευεργετήσει και στη συνέχεια στράφηκαν εναντίον του, ασχολήθηκαν στο Πάμε Δανάη. Η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε σε σχόλια που έχει κάνει ο παρουσιαστής παλιότερα και είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν τον ξέρω τον κύριο Λιάγκα, μπορεί να τον έχω δει δημόσια σε κοινωνικές εκδηλώσεις δύο φορές. Εννοείται ότι έχω περάσει και εγώ από το στόμα του, με χαριτωμένα πράγματα, αλλά οκ κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν όντως αυτό που κάνει είναι ένα χαρακτηριστικό του τύπου: “δεν θέλω να με πειράζουν ή αν ξεκινάει από το ότι είναι ένας εξαίσιος δημοσιογράφος, όπου έχει ξεκινήσει από την ενημέρωση και έχει περάσει στην ψυχαγωγία με επιτυχία και απλά γνωρίζει το παιχνίδι. Ξέρει ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή, ότι θα υπάρξει τίτλος».

Η Δανάη Μπάρκα συνέχισε: «Υπάρχουν φορές που έχω δεχτεί από ανθρώπους, που δεν είναι και φίλοι μου, οι οποίοι με έχουν κάνει να αισθανθώ ένα κόμπο στο στομάχι, έγραφαν πράγματα με καθόλου αντικειμενικότητα και με εμμονή οριακά. Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει σε εμένα και στην εκπομπή μας γενικότερα και δεν απάντησα ποτέ. Εγώ παίρνω όλο αυτό ως παιχνίδι γιατί παρατηρώ ότι όλοι οι άνθρωποι μιλάνε, γράφουν, σχολιάζουν αλλά δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί, γιατί όταν ανήκεις σε μια εκπομπή δεν μπορείς να κρίνεις τις άλλες εκπομπές».

Πηγή:zappit.gr

About Post Author