Γιώργος Μαυρίδης: Νόσησε και δεύτερη φορά από κορονοϊό και πήγε στο νοσοκομείο «φασκιωμένος» για να μην τον αναγνωρίσουν

Ο Γιώργος Μαυρίδης θα βρεθεί καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» απόψε το βράδυ. Ο tattoo artist και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων θα μιλήσει για τις δυο φορές που νόσησε με κορονοϊό και θα εξηγήσει «γιατί» πήγε «φασκιωμένος» στο νοσοκομείο.

Γιώργος Μαυρίδης: Νόσησε και δεύτερη φορά από κορονοϊό και πήγε στο νοσοκομείο «φασκιωμένος» για να μην τον αναγνωρίσουν

Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε στο «Πρωινό» και σε αυτό ο Γιώργος Μαυρίδης ακούγεται να λέει πως: «Το πέρασα λίγο δύσκολα, με ζόρισε πολύ όταν αρρώστησα. Έχει περάσει λίγο παραπάνω από ένας χρόνος. Πήρα μετά κιλά λόγω της κορτιζόνης, με ζόρισε πάρα πολύ. Κάθισα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, βγήκα, μετά ξαναμπήκα για δεύτερη φορά».

Στην συνέχεια ο Γιώργος Μαυρίδης τονίζει ότι: «Τη δεύτερη φορά μπήκα φασκιωμένος, μόνο τα μάτια φαίνονταν, για να μη με ξαναδούν, ξαναμαθευτεί και έχουμε πάλι… Όποιος αρρώσταινε τον έβριζαν, τότε ήταν πολύ της μόδας. Ήρθε το ασθενοφόρο και με πήρε γιατί είχα κάτι επιπλοκές. Ήταν δύσκολο πολύ. Μου πήρε έξι μήνες να πατήσω στα πόδια μου, να συνέλθω».

Leave a Reply

Your email address will not be published.