Βασίλειος Κωστέτσος: Οργισμένος κατά ραδιοφωνικού παραγωγού – «Ειρωνεύτηκε καρδιοπαθείς»

Την έντονη δυσαρέσκειά του με διαδοχικά οργισμένα stories έδειξε ο Βασίλειος Κωστέτσος μετά τις δηλώσεις του ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Γιαννακίδη σχετικά με τους ανθρώπους που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

«Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;» σχολίασε συγκεκριμένα ο ραδιοφωνικός παραγωγός με αφορμή τον 57χρονο καρδιοπαθή από την Αμερική, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έκανε μεταμόσχευση με καρδιά ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου.

Η δήλωση αυτή εξόργισε τον Βασίλειο Κωστέτσο ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι και ο ίδιος ανήκει στην κατηγορία καρδιοπαθών που έχουν υποβληθεί σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς και έχουν σωθεί χάρη στη βαλβίδα χοίρου, καθώς είναι η μόνη συμβατή στον άνθρωπο.

«Να ζητήσει συγγνώμη ο παραγωγός του @bestradio926 που ειρωνευόταν όλους εμάς που έχουμε υποστεί εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Και έχουν σωθεί εκατομμύρια κόσμου με βαλβίδα χοίρου που είναι συμβατή στον άνθρωπο. Και όλοι αυτοί που ελπίζουν σε ένα θαύμα – επίτευγμα της ιατρικής. Άκου!!! Θα λέγονται ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΑΡΔΟΙ!! Ωραίο αστείο. ΝΤΡΟΠΉ! 

Δημοσιοποιώ και την απάντησή μου. Και ας ξαναπαίξει “αυτούσια” την εκπομπή ο κύριος. Καθόλου δεν παρανόησα κύριε μου. Ακούστε πάλι τα σχόλιάς σας. Και για τους γουρουνόκαρδους και το “τι την ήθελε την εγχείριση”. Να ζήσει ήθελε όπως εγώ και εκατομμύρια άλλοι συνάνθρωποί μου.

Αλλά από ότι άκουσα η εκπομπή σας ήταν αφιερωμένη στην κλειτορίδα των δελφινιών και όχι σε όλους εμάς που μας έσωσε η βαλβίδα χοίρών και λόγω αυτού του γενναίου ανθρώπου που θυσιάστηκε για να σωθούν εκατομμύρια μελλοντικά.

Που θα με πείτε και παρανοϊκό εμένα και ταυτόχρονα όλους τους παθόντες με εμένα. Ντροπή σας αντί να ζητήσετε και συγγνώμη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συγκίνηση του Βασίλειου Κωστέτσου στο Πρωινό

«Είμαι παθών και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ξαναυποβληθώ σε εγχείριση. Μου έχουν δώσει διορία 15 χρόνων. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει» είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, ενώ λίγο μετά «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής.

«Δεν το βλέπω σαν χιούμορ όλο αυτό το πράγμα, μιλάμε για τις ζωές κάποιων ανθρώπων, είναι απαράδεκτο. Χιούμορ είναι άλλα πράγματα. Είναι δυνατόν να ακούω “τι την θέλει την καρδιά του χοίρου”; Ο ραδιοφωνικός σταθμός πρέπει να τον σταματήσει από σήμερα, δε δέχομαι τέτοιο χιούμορ» τόνισε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.