Αποστόλης Τότσικας για Ρούλα Ρέβη: «Είναι ο βράχος της ζωής μου, η καλύτερη μάνα και σύζυγος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας, με αφορμή τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στην παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην».

O Αποστόλης Τότσικας και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2014 και το 2015 ήρθαν στη ζωή τα διδυμάκια τους, η Ειρήνη και ο Άγγελος. 

Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην εκπομπή του Mega: «Στο σπίτι μας στην Τήνο μου αρέσει που τα παιδιά μου έρχονται σε επαφή με τη φύση. Μας αρέσει πολύ, έχουμε και φίλους και παρέες και περνάμε πολύ ωραία… Δεν είχα καμία αμφιβολία να κάνω οικογένεια, πάντα μου άρεσε η ιδέα. Έχω αντοχές με τα δίδυμα παιδιά μου. Είμαι ένα ανθρώπινο κινούμενο παιχνίδι, αυτό δε θα τους το στερούσα σε καμία περίπτωση… Ο πατέρας μου πρόλαβε να γνωρίσει τα παιδιά μου αλλά είχε άνοια… Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου. Είναι η καλύτερη μάνα και σύζυγος. Επειδή κι εγώ είμαι ένα μικρό παιδί, η Ρούλα μας βάζει σε τάξη».

Το πολυβραβευμένο αριστούργημα του Τζεφ Μπάρον «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» ανεβαίνει στο ανακαινισμένο Θέατρο Αργώ, από τις 25 Οκτωβρίου 2023, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Αποστόλη Τότσικα.

«Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Κωνσταντίνου είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι ένας από τους δύο αγαπημένους μου Έλληνες ηθοποιούς. Για μένα είναι μια δεύτερη σχολή αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το 2018, είχε περάσει δύσκολες στιγμές, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, ο ηθοποιός Γιάννης Τότσικας, σε ηλικία 82 ετών.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας κάλος και άγιος άνθρωπος… Υπάρχει πάντα στο μυαλό μου γιατί με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι μέσα μου, δεν έχει “φύγει” ποτέ…», εξομολογήθηκε ο Αποστόλης Τότσικας.

«Είμαι πλήρης με όσα μου έχει φέρει η ζωή, απλά ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος, είμαι αχόρταγος…», κατέληξε ο ηθοποιός.

About Post Author