Έξαλλος ο James Καφετζή με τη Μαλέσκου – Αποχώρησε on air από το πλατό [vid]

Ένταση υπήρξε στην εκπομπή «Love it» ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον James Καφετζή.

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τον πρώην παίκτη του «Survivor» στο πλατό της εκπομπής της ωστόσο εκείνος έδειξε ενοχλημένος με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή για εκείνον τόσο καιρό που ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Εσείς βλέπετε τι δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε αυτά. Για παράδειγμα στο σκηνικό με τον Παππά, που εστιάσατε στο αν έχει σχέση με την Άννα Μαρία και όχι σε αυτά που λέει που είναι μισογυνήστικα και σεξιστικά, για εμένα αυτό ήταν λάθος», είπε.

«Κάνεις κάποιο λάθος ή μάλλον δεν έχεις δει», απάντησε η παρουσιάστρια.

Με εκείνον να συνεχίζει: «Έχω δει ότι εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία, όλη η Ελλάδα λέει για την πραγματική φιλία εμένα και του Νίκου και εσείς είστε αυτοί που είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου».

Με την Ιωάννα Μαλέσκου να του εξηγεί: «Μάλλον πρέπει να τα ξαναδείς και γιατί όχι να του δώσουμε και το υλικό».

«Έχω δει βιντεάκι», απάντησε με την παρουσιάστρια να του απαντάει: «Ή σου τα είπαν λάθος, ή δεν έχεις δει τα σωστά αποσπάσματα».

Ο James πρόσθεσε: «Η άποψή μου για το Survivor είναι ότι είναι ένα κοινωνικό πείραμα. Τώρα το ότι βγαίνουν πάρα πολλά άτομα και λένε ότι είναι το μοντάζ ή δεν ήμουν ο πραγματικός εαυτός μου διαφωνώ.

Αν κάποιον δεν τον συμφέρει θα τα πει αυτά. Ο Παππάς είπε ότι το μοντάζ δεν τον ευνόησε, δεν τον έβαλε το μοντάζ να πει την Άννα Μαρία καρκίνωμα. Οι δικοί μου στεναχωριόντουσαν με αυτά τα πράγματα που άκουγαν και σταμάτησαν να βλέπουν την εκπομπή σας. Για κάποιον λόγο υπήρχε προκατάληψη με εμάς τους τρεις και αυτό πιστεύω κι εγώ. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι όταν βγήκα δεχόμουν μηνύματα να δω αποσπάσματα από την εκπομπή».

Η οικοδέσποινα του «Love it» προσπάθησε να του εξηγήσει τι συνέβη: «Εμπάθεια δεν έχουμε με κανέναν. Για να βλέπω αυτήν την κάθετη τοποθέτηση σε εμάς, άδικη ξεκάθαρα, είναι γιατί είχαμε πρωτογενές υλικό. Επειδή ως εκπομπή για όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα και όλους τους ανθρώπους που μας έχουν εμπιστευτεί, δεν έχουμε φερθεί ποτέ άδικα, αισθάνομαι ότι είσαι άδικος απέναντί μου. Βλέπω ότι κοιτάς το ρολόι σου να φύγεις θέλω να σε ευχαριστήσω. Με στεναχώρησες πολύ, στεναχωριέμαι ως Ιωάννα γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας μου έτσι». Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε on air από το πλατό της εκπομπής.

https://youtu.be/N8UHPpfyigM

Πηγή:espressonews.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours