΄Ογδοο μέρος για μία σπουδαία μουσική [vid]

του Μανώλη Διακάκη

Κανείς δεν ξέρει γιατί η μουσική που παίζουν και παράγουν γνωστοί και άγνωστοι παραγωγοί , νέοι σε ηλικία ή μεγάλοι στα χρόνια τους  έχουν τόση μεγάλη ουσιαστική επίδραση στα αισθήματα μας και σε πνευματικές ή ψυχικές ανατάσεις που τόσο χρειαζόμαστε …

Απαντήσεις έρχονται απο τις  παρακάτω μουσικές παραγωγές , τεχνολογικές διασκευές , αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και μελέτης του προηγούμενου αιώνα & όχι μόνο  (  εαν δεν έχεις ζήσει τον 20 αιωνα δύσκολα θα καταλαβείς αυτόν τον μουσικό οργασμό ) .

Τέλος πάντων ,  εδώ παρέα με τον Στάθη Παπούλια , ο Μάνος Διακάκης   ψάχνει γνωστές ή και άγνωστες παραγωγές .

 

Οι Vulfpeck είναι ένα αμερικανικό funk γκρουπ που ιδρύθηκε το 2011. Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει  έξι άλμπουμ και ένα βουβό άλμπουμ στο Spotify με τίτλο Sleepify, δικαιώματα από τα οποία χρηματοδότησε την περιοδεία των  Vulfpeck χωρίς είσοδο το 2014.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του συγκροτήματος, The Joy of Το Music, the Job of Real Estate, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020.

Σε αυτήν την παραγωγή Ο Antwaun Stanley (  Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός R&B με έδρα το Ann Arbor του Μίσιγκαν  ) συναντά την ομάδα αυτή παρέα με το μπάσο του Joe Dart !

Η Απόλυτη εξοικείωση των Vulfpeck με το σπουδαίο μπάσο του Joe και την γλυκειά φωνή ”αγγέλου ”  του Antwaun Stanley !

 

“Το Wit’ Da Team ”  είναι ένα πολύ χαρούμενο τραγούδι του Genesis Owusu ,μία από τις αγαπημένες  ανακαλύψεις  , ένα χαλαρό indie soul κομμάτι, εκπληκτικό μπάσο και ήχο ρεφρέν κιθάρας .

 

Ο Brandon Paak Anderson  (γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 1986), περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Anderson .Paak είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός δίσκων και drummer .

Ισως το καλύτερο άλμπουμ του Anderson Paak , άλλο ένα συναρπαστικό και όμορφο μπάσο .

 

“Old time indie classic, καταπληκτικό μπάσο!”

 

Ο Chaz Bear (γεννημένος Chazwick Bradley Bundick στις 7 Νοεμβρίου 1986), γνωστός επαγγελματικά ως Toro y Moi, είναι Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός δίσκων και γραφίστας. Η μουσική του έχει πάρει πολλές μορφές από τότε που άρχισε να ηχογραφεί, αλλά συχνά ταυτίζεται με την άνοδο του κινήματος chillwave το 2010 και το 2011.

Το σκηνικό του όνομα είναι μια πολύγλωσση έκφραση που αποτελείται από τις ισπανικές λέξεις toro και y (που σημαίνει «ταύρος» και «και», αντίστοιχα) και τη γαλλική λέξη moi (που σημαίνει «εγώ» )

Υπέροχη  μουσική  ,  απλά ένα καλό συναίσθημα τριγύρω, καταπληκτικά synths, καταπληκτικά φωνητικά περάσματα , και καταπληκτικό μπάσο .

Επεται συνέχεια >>>>>>>>>>>>>>>> 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.