Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου θα ανέβαζαν στο θέατρο Βρετάνια την «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα υπολόγιζαν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Λάκη Λαζόπουλου, ο ηθοποιός δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στην προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο παράσταση σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη:

«Ο Λάκης Λαζόπουλος δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση “Προδοσία”, του Χάρολντ Πίντερ για προσωπικούς λόγους. Ζητά συγγνώμη από το κοινό, από τον χρόνια παραγωγό του, Κάρολο Παυλάκη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του dailymedia.com.gr τα σενάρια που ανακυκλώνονται από χθες περί διαφωνιών του Λάκη Λαζόπουλου με τους συντελεστές της παράστασης δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Ο λόγος που ο Λάκης Λαζόπουλος αποχώρησε είναι καθαρά προσωπικός και δεν σχετίζεται με κόντρες ή διαφωνίες. Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι γιατροί του συνέστησαν ηρεμία και ξεκούραση:

«Έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του. Οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου».

Πηγή:dailymedia.com.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours