Η Affidea Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής της θεατρικής παράστασης «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη»

Τον Όμιλο Διαγνωστικών Κέντρων Affidea εμπιστεύτηκε η Μιμή Ντενίση, για τον απαραίτητο έλεγχο της υγείας της, διενεργώντας έλεγχο για COVID-19, κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας. Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στο διαγνωστικό κέντρο της Κηφισιάς όπου υποβλήθηκε στον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο, ξεναγήθηκε στους χώρους του, συνομίλησε με τους υπευθύνους και φωτογραφήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea είναι ο επίσημος ιατρικός υποστηρικτής της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας “Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη”, μιας παράστασης που προωθεί την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό.

Με τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων για COVID-19, μέσω της κινητής μονάδας του Τμήματος Εξωτερικών Υπηρεσιών και σύμφωνα με τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα, η Affidea φροντίζει για την ασφαλή διεξαγωγή της παράστασης που πραγματοποιείται από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, συμβάλλοντας στην προστασία της δημόσιας υγείας από τη μετάδοση της νόσου COVID-19, πραγματοποιεί το σύνολο των τεστ ανίχνευσης, χρησιμοποιώντας τις διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους αναφοράς και πιστοποιημένα αντιδραστήρια. Επιπλέον, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των εξεταζομένων, το ωράριο λειτουργίας έχει επεκταθεί και την Κυριακή, σε πολλαπλά σημεία.

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea  

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 16 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 312 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

 

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.