Ενημέρωση για βεβιασμένη λήξη της πετυχημένης παράστασης: “Ο χορός του θανάτου” του Θεάτρου Εκάτη της Βαλεντίνης Λουρμπά

Η απροειδοποίητη και άνευ λόγου αποχώρηση της κυρίας Αμαλίας Κλημοπούλου συνέβαλε στην οικονομική και ηθική , εμπορική βλάβη της προώθησης των παραστάσεων καθώς και στη δυσφήμηση αυτής και του θεάτρου Εκάτη.

Έγινε αθέτηση εκ μέρους της, των όρων του συμφωνητικού με αποτέλεσμα τη διακοπή των προγραμματισμένων παραστάσεων και του προγράμματος του έργου του Αύγουστου Στριντμπεργκ “Ο χορός του θανάτου”.

Οι παραστάσεις ανακόπτονται με υπαιτιότητα της, εις βάρος του θεάτρου Εκάτη, με αποτέλεσμα την ως άνω οικονομική ζημιά τόσο σε εισπράξεις, αλλα και στις δαπάνες που έγιναν για σκηνικά , κοστούμια , διαφήμιση κλπ καθώς και στην οργάνωση του θιάσου έως & την προγραμματισμένη λήξη που ήταν 29/5/22.

Δεν προλαβαίνουμε να επαναπροσδιοριστούμε , και φυσικά προστίθεται και η κακή φήμη από την πράξη της, με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης επισημαίνω ότι το θέατρο Εκάτη τιμάται φέτος με βραβείο της Ένωσης θεατρικών & Μουσικών κριτικών. Τα βραβεία Κουν είναι χωριστά βραβεία και συναπονέμονται από το Δήμο Αθηναίων στην ίδια τελετη.

ΥΓ. Η Αμαλία Κλημοπούλου προσπορίστηκε τεράστια καλλιτεχνικά οφέλη απο την συνεργασία της με το θέατρο Εκάτη τα οποία θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Επιπλέον στοιχεία: “Ο χορος του Θανάτου”:

Άρχισε 11 Μαρτιου και η κυρία Κλημοπούλου φωτογραφίζεται για την νέα συνεργασία της την 1 Μαρτίου

2)παραθέτω την πρόσληψη και την απόλυσή της

3)Ανακοινώνει την αποχωρησή της 11 Απριλίου.