Μέσα στο ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο

Στο πλαίσιο της ύψους 690 εκατομμυρίων δολαρίων ανακαίνισης του, το Palms Casino Resort έκανε πρόσφατα τα αποκαλυπτήρια της Empathy Suite, η οποία σχεδιάστηκε από τον διάσημο Βρετανό καλλιτέχνη Damien Hirst και θυμίζει γκαλερί τέχνης.

Η εξαιρετικά πολυτελής «Σουίτα της Ενσυναίσθησης», μία από τις έξι «Sky Villas» του ξενοδοχείου, απλώνεται σε δύο ορόφους συνολικού εμβαδού 836 τ.μ. Στους χώρους της εκτίθενται έξι πρωτότυπα έργα του καλλιτέχνη, όπως το «Winner/Loser» (2018), που παρουσιάζει δύο καρχαρίες μετέωρους μέσα σε φορμαλδεΰδη σε μια λευκή δεξαμενή. Τα έπιπλα αλλά και τα υφάσματα της σουίτας είναι επίσης σχεδιασμένα από τον Hirst.

Η σουίτα διαθέτει μπαρ 13 θέσεων, δύο σαλόνια και χώρους media που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 52 άτομα, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, τεράστιες ντουλάπες και μπάνια, δύο δωμάτια μασάζ, δωμάτιο για χαλάρωση με αλατοθεραπεία, γυμναστήριο και πισίνα με μοτίβο που έχει ως θέμα τις πεταλούδες.

Σαν να μην έφταναν αυτά, οι επισκέπτες έχουν επί 24ώρου βάσεως τις υπηρεσίες ενός μπάτλερ, ιδιωτική καλλιτεχνική ξενάγηση στη σουίτα και αυτοκίνητο με σοφέρ.

Φυσικά, η συγκεκριμένη σουίτα είναι μόνο για λίγους και «μεγάλους παίχτες» του Λας Βέγκας, αφού η διαμονή για δύο βραδιές κοστίζει 200.000 δολάρια!

Εμείς, μπορούμε να τη «χαρούμε» μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες…

Πηγή: thepaper.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours