Το θρυλικό χορευτή Φρεντ Αστέρ θα υποδυθεί ο Τομ Χόλαντ

Σε “κόντρα” ρόλο αναμένεται να δούμε προσεχώς τον γνωστό πρωταγωνιστή του «Spider-Man: No Way Home» Τομ Χόλαντ. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα αφήσει στην άκρη τις υπερφυσικές δυνάμεις και θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό χορευτή Φρεντ Αστέρ.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μορφές στο χώρο, αφού ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός χορευτής, χορογράφος, τραγουδιστής και ηθοποιός έμεινε καλλιτεχνικά ενεργός για εβδομήντα έξι ολόκληρα χρόνια. Πραγματοποίησε τριάντα μία μουσικές ταινίες, ενώ ξεχώρισε η συνεργασία του με την Τζίντζερ Ρότζερς, με την οποία συμπρωταγωνίστησε σε δέκα ταινίες.

Θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους χορευτές του εικοστού αιώνα και έχει γενικότερα αναγνωριστεί ως ο χορευτής με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών μιούζικαλ.

Ο Τομ Χόλαντ επιβεβαίωσε την είδηση για τον επερχόμενο του ρόλο, δηλώνοντας: «Το σενάριο ήρθε πριν από μια εβδομάδα, δεν το έχω διαβάσει ακόμα, δεν μου το έδωσαν. Ξέρω ότι η (παραγωγός ταινιών) Έιμι Πασκάλ έχει το σενάριο» ανέφερε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τομ Χόλαντ πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ Billy Elliot στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου από το 2008 έως το 2010, οπότε δεν είναι η πρώτη φορά που θα πειραματιστεί με ένα ρόλο που συνδέεται με το χορό.

Πηγή:digitallife.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours