Στη Θεσσαλονίκη θα είναι οι Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ, Αντι Γκαρσία, και 50 Cent

Οι επόμενες δύο εβδομάδες στην Θεσσαλονίκη θα είναι… κρίσιμα χολιγουντιανές. Ολόκληρη η συμπρωτεύουσα έχει μετατραπεί σε κινηματογραφικό πλατό ήδη από σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, καθώς Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φόξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, Τόνι Τζα, γυρίζουν σκηνές στους δρόμους της.

Ένα τεράστιο πλατό που έχει στηθεί στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, αλλά και ο βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα ανατολικά θα φιλοξενήσουν τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας Expendables, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 14 μέρες.

Όπως μάλλον θα μαντεύεις, πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό πρωταγωνιστών του Χόλιγουντ που έχει βρεθεί ποτέ ταυτόχρονα στην Θεσσαλονίκη

Επίσης αναμενόμενα, τον πρώτο λόγο στην ταινία έχουν –όπως και στις τρεις προηγούμενες– οι σκηνές δράσεις, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ορισμένα πλατό είναι ειδικά κατασκευασμένα για αυτόν τον σκοπό.

Να και μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που δεν ήξερες: Κάθε ταινία δράσης χρησιμοποιεί εξοπλισμό από τον στρατό της χώρας στην οποία γυρίζεται –πράγμα που ισχύει και στην περίπτωση των Expendables, που χρησιμοποιούν εξοπλισμό προερχόμενο από τον ελληνικό στρατό.

Πρωταγωνιστής στην τέταρτη ταινία των Expendables είναι ο Συλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος όμως έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα των σκηνών του στο Λονδίνο, και δεν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Η ταινία, σε σκηνοθεσία Scott Waugh, αναμένεται στις αίθουσες μέσα στο 2022.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Scott Waugh, ενώ στις προηγούμενες ταινίες «The Expendables» έχουν στο παρελθόν συμμετάσχει οι ‘Αρνολντ Σβάρτσενεγκερ, Τζέτ Λι, Μπρούς Γουίλις, Τέρι Κρου, Ζαν Κλόντ Βαν Νταμ, Χάρισον Φόρντ, Γουέσλι Σνάιπς, Αντόνιο Μπαντέρας, Μίκι Ρούρκ, Μελ Γκίπσον, Τσάκ Νόρις, Ντόλφ Λούντγκρεν αλλά και πολλοί άλλοι μεγάλοι αστέρες ταινιών δράσης.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours