Σασμός: Ποια ηθοποιός είπε το πρώτο Ναι στη νέα σειρά του Alpha

Η νέα σειρά του ALPHA “Σασμός” ξεκινάει δυναμικά, με την ηθοποιό Κοραλία Καραντή να έχει ήδη συμφωνήσει με τους συντελεστές και την παραγωγή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, η ηθοποιός βρίσκεται ένα βήμα πριν την μεγάλη υπογραφή. Οι συζητήσεις γύρω από τον ρόλο της έχουν γίνει, με το κοινό να περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία.

Η Κοραλία Καραντή στη σειρά του ALPHA Σασμός

Η Κοραλία Καραντή, την οποία θα δούμε σύντομα στη σειρά Σασμός, είναι διάσημη ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη. Η πρώτη της παράσταση ήταν «Οι τρεις άγγελοι» του Ρομπέρ Ισόν σε εκδοχή μιούζικαλ όπου έπαιξε κατά σύμπτωση, τον ρόλο που είχε παίξει η νονά της, Έλλη Λαμπέτη. Έγινε γρήγορα γνωστή και αναγνωρίσιμη, με την τηλεοπτική σειρά το «Φως του Αυγερινού», στην ΕΡΤ.

Η νέα σειρά του ALPHA ενώνει σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ, ολοκληρώνοντας όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες για να ξεκινήσει δυναμικά. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Κώστας Κωστόπουλος, ενώ την διασκευή του σεναρίου θα αναλάβει ο Βασίλης Σπηλιόπουλος.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης με το εξώφυλλο του βιβλίου του

Ο Σασμός, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του γνωστού κι αγαπημένου συγγραφέα, Σπύρου Πετρουλάκη. Το σενάριο εκτυλίσσεται στην Κρήτη και εξιστορεί την αληθινή ιστορία μια βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, που ανοίγει έναν ατέρμονο κύκλο αίματος από γενιά σε γενιά. Η Κοραλία Καραντή, εκτός απροόπτου, θα είναι μέλος της ομάδας, με έναν ρόλο έκπληξη στη νέα σειρά “Σασμός”.

Πηγή:youfly.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours