Είτε κάπου στην ακτή του Ατλαντικού, είτε κάπου στις όχθες της Μεσογείου, η Ναταλί Μπάιγ, ο Ζαν-Πιερ Μπακρί ή και ο Εμανουέλ Μουρέ μας δροσίζουν λίγο αυτόν τον Αύγουστο, ο οποίος αναμένεται καυτός. 

Οι διακοπές συνεχίζονται στο sur TV5MONDEplus !

H Μπολ-λε-Παν 

Ιούλιος 1958. Όπως κάθε καλοκαίρι, ο Φρεντερίκ και η Σοφί φεύγουν για τη Λα Μπολ με την μητέρα τους. Και ενώ έχει έρθει να τους βρει ο εραστής της, η απροσδόκητη άφιξη του συζύγου της θα αναστατώσει τις διακοπές τους.

 > Δείτε την ταινία 

Ας αφήσουμε τη Λουσί να το κάνει !

Η Λουσί πουλάει μαγιό στις παραλίες της Μασσαλίας. Ο σύντροφός της, ένας μυστικός πράκτορας που εμφανίζεται σε όλους ως ερασιτέχνης, θέτει σε κίνδυνο την σχέση του.

 > Δείτε την ταινία 

1987

Καλοκαίρι 1987. Ο Ρικάρντο που είναι 17 χρονών, έχει δύο στόχους : να χάσει την παρθενιά του και να μπει σε ένα μπαρ με τους φίλους του. Για να κερδίσει γρήγορα χρήματα, αποφασίζει να γίνει ο αρχηγός της μαφίας της πόλης του.

 > Δείτε την ταινία 

Βενούς & Φλερ

Μία συνάντηση, το καλοκαίρι, κάτω από τον μασσαλιώτικο ήλιο. Βενούς και Φλερ, δύο κοπέλες που όλα τις χωρίζουν, και τους καρφώνεται στο μυαλό να βρουν τον Έρωτα. Μία τρυφερή ιστορία, χαρούμενη και δροσιστική.

 > Δείτε την ταινία