F1: Νικητής και πάλι ο Hamilton

Το GP στο Paul Ricard δεν είχε καμία ανατροπή και πέρα από τον πρώτο και τελευταίο γύρο που υπήρξε μια πόλωση καμία ιδιαίτερη μάχη

Η Mercedes κατάφερε για ακόμα μια φορά να πάρει την νίκη με τον Hamilton και να κάνει το 1-2, με τον Bottas να ακολουθεί. Τα ασημένια βέλη δεν απειλήθηκαν ποτέ.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Leclerc με Ferrari ενώ ο Vettel, που εκκινούσε από την 7η θέση, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 5η θέση. Μοναδική παρηγοριά για τον Vettel ο ταχύτερος γύρος του αγώνα.

Στην 4η θέση ο Verstappen με Red Bull ενώ ο 2ος πιλότος της Red Bull, Gasly δεν κατάφερε να βαθμολογηθεί τερματίζοντας στην 11η θέση.

Σαφώς η ευχάριστη έκπληξη ήταν η McLaren που κατάφερε να τερματίσει στην 6η με τον Sainz. Μεγάλος άτυχος ο Norris που έχασε στον τελευταίο γύρο την 7η θέση τερματίζοντας στην 10η. Ευχάριστη έκπληξη και η απόδοση της Renault με τον Ricciardo στην 7η θέση και τον Hulkenberg στην 9η.

Τέλος θετική και η απόδοση του Raikkonen που τερμάτισε με την Alfa Romeo στην 8η θέση. Πλέον ο Hamilton έχει 187 βαθμούς στο πρωτάθλημα με τον Bottas στους 151.

Πηγή: capital.gr 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours