3ο ΟΠΑ Run | «Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως»

Το ΟΠΑ Run, ο Αγώνας Δρόμου του Πανεπιστημίου μας, επιστρέφει σε 1 μήνα και οι εγγραφές συνεχίζονται!

Το 3ο ΟΠΑ Run διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στο πάρκο του Πεδίου του Άρεως. Συνδιοργανώτρια αρχή είναι η  Περιφέρεια Αττικής.

Ο αγώνας είναι ανοιχτός για όλους, για κάθε μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΟΠΑ, αλλά και για οποιονδήποτε φίλο του αθλητισμού. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου.

Σκοπός και της φετινής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως σε χώρο φιλικό για τους πολίτες, καθώς και η προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εντάσσεται στην στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του ΟΠΑ ως δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού “AUEB Volunteers”, καθώς η οργανωτική του ομάδα αποτελείται κυρίως από φοιτήτριες και φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Φέτος, για πρώτη φορά, το ΟΠΑ Run εστιάζει ιδιαίτερα στη σημασία προστασίας του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα στην ανακύκλωση, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τον κοινωνικό της αντίκτυπο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν με 4 προπονήσεις τις εβδομάδες πριν τον αγώνα, με τους Experts των Cosmos Sport, χορηγό του 3ου ΟΠΑ Run.

Παρακαλούμε θερμά τους ενδιαφερόμενους και υποψήφιους συμμετέχοντες να διαβάσουν αναλυτικά τους Όρους Συμμετοχής και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα, που μπορούν να βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα www.aueb.gr/oparun.

Σας περιμένουμε την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου να τρέξουμε «Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως»!

 

Πάρκο του Πεδίου του Άρεως

31.10.2021

θα ανακοινωθεί

€3

WebLink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *