Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο – Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της 28χρονης συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε χθες Δευτέρα στις 22:30 ο Ρούμπεν Σεμέδο ύστερα από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Όλα ξεκίνησαν όταν στις 8.20 το βράδυ μία 28χρονη από την Πορτογαλία κάλεσε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και κατήγγειλε ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής την χτύπησε και την πέταξε έξω από το σπίτι αρπάζοντας παράλληλα το κινητό της τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, η ΕΛ.ΑΣ. μετέβη στο σπίτι του ζευγαριού στη Γλυφάδα, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Α.Τ. Αλίμου, όπου λειτουργεί τμήα ενδοοικογενειακής βίας της ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος και ο ηθοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και τις πρώτες πρωινές ώρες αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κατηγορήθηκε το περασμένο Φθινόπωρο από 17χρονη ότι την βίασε στο σπίτι του.

Ο Ρουύμπεν Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος με επιβολή εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε κατηγορηματικά, ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση. Επίσης υποστήριξε ότι δεν γνώριζε το γεγονός ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη ενώ πρόσθεσε ότι οι κοπέλες παρέμειναν στο σπίτι του ενώ αυτός έφυγε το πρωί και επιστρέφοντας παρήγγειλαν και έφαγαν.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours