Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Πετρέας

Ο έμπειρος άσος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και θα παραμείνει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού για έναν ακόμα χρόνο.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Πετρέας, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό το απόγευμα της Τρίτης (18/6) να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή κεντρικό.

Ο 32χρονος άσος δεν… συγκινήθηκε από τις προτάσεις που δέχθηκε από άλλες ομάδες και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού για έναν ακόμα χρόνο. Μια εξέλιξη, που τον χαροποίησε ιδιαίτερα και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ανέφερε: «Η ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα είναι κάτι που το ήθελα και εγώ και από ότι φάνηκε και η διοίκηση του Ολυμπιακού και το προπονητικό επιτελείο.

Δεν έχουμε να πούμε πολλά, γνωριζόμαστε τόσα χρόνια. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά μου θα χαρώ πολύ που θα συνεχίσω να  βλέπω τους φιλάθλους μας και ελπίζω να τους κάνουμε και φέτος χαρούμενους, όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Oλυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο έμψυχο δυναμικό των Πρωταθλητών Ελλάδας»

About Post Author

+ There are no comments

Add yours