«Δεν θα επιτρέψουμε στο μπάσκετ να γίνει ποδόσφαιρο» είπε ο Δ. Γιαννακόπουλος

Μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο σημερινό πρώτο ματς των play off απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, το φύλλο αγώνας έκλεισε, κατοχυρώνοντας το ματς με 20-0 υπέρ του «τριφυλλιού», το οποίο θα σημάνει και τον υποβιβασμό των Πειραιτών στην Α2 , εκτός αν το ΑΣΕΑΔ κάνει δεκτή την προσφυγή του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες των «πρασίνων» επιδόθηκαν σε σουτάκια, ο Ρικ Πιτίνο φωτογράφιζε τις εξέδρες με τους λίγους φιλάθλους της ομάδας ενώ κρεμάστηκαν και τρία πανό με περιεχόμενο κατά της απόφασης των «ερυθρολεύκων» να μην αγωνιστούν και με αναφορές στον επικείμενο υποβιβασμό τους στην Α2.

Στα ευτράπελα της σημερινής εικόνας και το… κοτόπουλο που άφησαν κάποιοι στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι δυσάρεστα πράγματα. Εδώ κανονικά έπρεπε να έχει 20.000 κόσμο και να χαιρόμαστε έναν όμορφο αγώνα. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν νόμοι, κανονισμοί, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στο μπάσκετ να γίνει ποδόσφαιρο, όπου εκεί γίνονται εγκλήματα παντού και υπάρχει ατιμωρησία. Στο μπάσκετ υπάρχουν υπάρχουν νόμοι, κανονισμοί και όταν κάποιος τους καταστραγεί θα πρέπει να υπάρχουν απαραίτητες συνέπειες.

Ελπίζω ότι δεν θα βρεθεί κανένας να προσπαθήσει αυτό να το αλλάξει γιατί θα μας βρει όλους απέναντι του. Θα μπορούσε κάποιος να το πει και 20 years challenge. Στις 20.5.1999 ξεκίνησε η διάλυση με την άλωση του ΣΕΦ και στις 20.5.2019 ολοκληρώθηκε».

 

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours