Οι παίκτες του Τέο Λοράντου νίκησαν με 6-4 τη Σερβία στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Κουβέιτ και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του κόσμου.

Για 3η φορά φορά στην ιστορία της και δεύτερη σερί η Εθνική Νέων στο πόλο στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια, καθώς σήμερα στον τελικό της διοργάνωσης του Κουβέιτ νίκησε τη Σερβία με 6-4.

Τα παιδιά του Τέο Λοράντου (σ.σ. δεν κάθισε στον πάγκο λόγω τιμωρίας) επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για μια χρυσή φουρνιά, καθώς πριν από δύο χρόνια πάλι η Εθνική Νέων είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση τότε του Σομπατέλι.

Στα του αγώνα, η Εθνική μας στο πρώτο 8λεπτο προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Γκιουβέτση και Αλαφραγκή, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και στη δεύτερη περίοδο με τον Αλαφραγκή πάλι στον παίκτη παραπάνω κάναμε το 0-3.

Οι Σέρβοι έκαναν το 1-3 σκοράροντας μετά από 15 λεπτά στο ματς με το ημίχρονο να κλείνει με αυτό το σκορ.

Στηριζόμενη πάλι στην τρομερή της άμυνα, η Ελλάδα έκλεισε το τρίτο 8λεπτο στο 0-0, με τον Μητράκη να κάνει μεγάλες αποκρούσεις. Στο τέταρτο και τελευταίο 8λεπτο, ο Τσβέτκοβιτς στον παίκτη παραπάνω μείωσε σε 2-3, όμως αντιδράσαμε άμεσα για το 2-4 με τον Γκιουβέτση.

Νικολαΐδης (2-5) και Στανόγεβιτς έκαναν το σκορ 3-5, ενώ τρία λεπτά πριν από το φινάλε η αγωνία πήγε στα ύψη, καθώς οι Σέρβοι μείωσαν στο γκολ (4-5) με τον Μπράνκοβιτς. Όμως το γκολ του Κάκαρη για το 4-6 έκοψε τα πόδια των αντιπάλων δύο λεπτά πριν από τη λήξη. Οι Σέρβοι στα 43’’ είχαν δοκάρι με τον Μίτροβιτς αλλά ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι με την Εθνική μας να πανηγυρίζει έξαλλα τη νίκη με 4-6.

Πηγή:sputniknews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours