Ολυμπιακός: Υπογράφει αύριο ο Παπασταθόπουλος

Ολα δείχνουν ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οπως επισημαίνεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων με τον Ολυμπιακό. Και πιθανότατα αυτό θα γίνει τη Δευτέρα.

Ομως ο έμπειρος Ελληνας στόπερ είχε… αρκετά όχι. Συγκεκριμένα, ο Παπασταθόπουλος δέχθηκε επίσημες προτάσεις από Λάτσιο, Μπέτις, Τζένοα, Φενέρμπαχτσε και κάποιες ακόμη που δεν τις συζήτησε καν. Αλλά παρά το γεγονός πως τα οικονομικά ανταλλάγματα ήταν πολύ μεγάλα και τα πρωταθλήματα καλύτερα από το ελληνικό, όπως επιβεβαιώνεται και από την Ιταλία, αποφάσισε να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό και να αφήσει με την όρεξη τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Και επειδή αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα, για τη μοναδική ομάδα που μπορεί να καλύψει τις προσδοκίες του και παραμένει σε υψηλό επίπεδο, εντός και εκτός συνόρων, αλλά και λόγω της προσέγγισης από τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη και της πρότασης που δέχθηκε.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παπασταθόπουλος είχε δεχθεί πρόταση και από την ΑΕΚ. Η Ενωση λέγεται ότι του προσέφερε συμβόλαιο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και διάρκειας επίσης 2,5 χρόνων. Το οποίο ο ποδοσφαιριστής απέρριψε για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Πηγή: iefimerida.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours