Μπενφίκα: Φαβορί για πάγκο ο Μάρκο Σίλβα

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, φέρεται να έχει το προβάδισμα για να αντικαταστήσει τον Μπρούνο Λάζε στο τιμόνι της Μπενφίκα.

Τελειωμένος από την Μπενφίκα ο προπονητής Μπρούνο Λάζε, μετά την διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία, ύστερα από την ήττα – σοκ κόντρα στην Σάντα Κλάρα.

Ο πρόεδρος Λουίς Φιλίπε Βιέιρα έχει ξεκινήσει ήδη επαφές για να βρει τον αντικαταστάτη του και εκλεκτός του, ακόμα και για να αναλάβει άμεσα, είναι ο Μάρκο Σίλβα. Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ελεύθερος από τον Δεκέμβριο του 2019, όταν απολύθηκε από την Έβερτον.

Ο Φιλίπε Βιέιρα έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Σίλβα, Κάρλος Γκονσάλβες, ώστε να διαπιστώσει κατά πόσο ο 42χρονος προπονητής είναι διαθέσιμος για τον πάγκο των Αετών, έχοντας προϋπηρεσία ήδη σε έξι ομάδες: Εστορίλ, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ολυμπιακός, Χαλ, Γουότφορντ και Έβερτον.

Εκτός από τον Σίλβα, ο Βιέιρα έχει στα υπόψη και τον… πρώην Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος όμως έχει (υψηλό) συμβόλαιο με την Φλαμένγκο και, αν το Copa Libertadores επαναρχίσει, πολύ δύσκολα θα φύγει τώρα από την βραζιλιάνικη ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours