Με σοβαρά προβλήματα υγείας ο Μαραντόνα

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα δημιούργησε νέα ερωτηματικά για την υγεία του Ντιέγκο Μαραντόνα αλλά και την ψυχική του ισορροπία.
Ο Μαραντόνα εμφανιζόταν να κινείται με δυσκολία, να προσπαθεί να χορέψει και τελικά να κατεβάζει το σορτσάκι του. Ο γιατρός που τον παρακολουθεί, ο νευροχειρούργος Λεοπόλδο Λούκε μίλησε για την κατάσταση του Ντιέγκο και τόνισε ότι κάνουν προσπάθεια αλλά είναι ένας πολύ δύσκολος ασθενής. “Παίρνει εδώ και πολύ καιρό αγχολυτικά. Δυστυχώς δεν μπορεί να σταματήσει αυτή τη θεραπεία. Το σώμα όμως έχει συγκεκριμένες αντοχές αλλά αν του τα κόψομε μπορεί να κινδυνεύσει η ζωή του. Επιπλέον πίνειαλκοόλ. Κάποιες φορές παρά πολύ, κάποιες φορές όχι. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Η αντιμετώπιση που έχει ο ασθενής πάνω σε όσα του ζητάμε είναι πάντα πολύ σημαντική.
Έχει πολλά οικογενειακά προβλήματα αλλά τα χάπια δεν βοηθούν σε αυτό το θέμα. Επιπλέον είναι ένας πολύ δύσκολοςασθενής. Όλοι το γνωρίζουν. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια αλλά είναι ένα άτομο με μεγάλες αλλαγές στη διάθεση του. Αυτό επηρεάζει και το αν ακολουθεί ή όχι τη θεραπεία. Πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω του και κάποιες φορές τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμένεις. Ο Ντιέγκο είναι εντελώς καθαρός από κοκαΐνη αλλά ένα τέτοιο άτομο δεν θεραπεύεται ποτέ απλά δίνει συνέχεια μια μάχη.
Σε κάθε άτομο με το παρελθόν του η περίπλοκη οικογενειακή ζωή παίζει αρνητικό ρόλο” τόνισε ο γιατρός

About Post Author

+ There are no comments

Add yours