Μαρτίνς: Δεν μας αρέσει που θα γίνει χωρίς κόσμο το ματς, αλλά θα τα δώσουμε όλα

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεσμεύτηκε πως ο Ολυμπιακός θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του απέναντι στην Γουλβς, παρά την σημαντική απουσία του κόσμου του

Τη διαβεβαίωση πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του απέναντι στην Γουλβς, έστω κι αν θα υποχρεωθεί να το κάνει χωρίς το μεγάλο του όπλο, τον κόσμο του, έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης.

Αρχικά, κατέστησε σαφές πως θα προτιμούσε ο αγώνας να γινόταν υπό φυσιολογικές συνθήκες, αλλά οφείλει ο ίδιος και οι παίκτες του να προσαρμοστούν στα δεδομένα που δημιούργησε ο κορωνοϊός και τα μέτρα για την μη περαιτέρω εξάπλωσή του.

«Θέλω να είμαι σαφής για το θέμα αυτό: Πρώτον να ευχηθώ γρήγορη και καλή ανάρρωση στον πρόεδρό μας, να είναι σύντομα κοντά μας γιατί τον χρειαζόμαστε. Από εκεί και πέρα, χθες μετά την προπόνηση, όταν έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του προέδρου μας, ο σύλλογος ακολούθησε όλα τα πρωτόκολλα υγείας και έγιναν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όχι μόνο για να προφυλάξουμε τη δική μας υγεία, αλλά και αυτή των συνανθρώπων μας. Τις τελευταίες εβδομάδες δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος της ομάδας μας που να έχει έστω και μία ένδειξη πως είναι φορέας του κορωνοϊού. Δεδομένων όσων σας είπα, προετοιμάσαμε καλά το παιχνίδι μας, χωρίς πανικό, με τη σοβαρότητα που διακρίνει τον Ολυμπιακό. Αν μας ρωτάτε αν μας αρέσει που ο αγώνας θα γίνει με αυτές τις συνθήκες η απάντησή μου είναι όχι, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες. Πρέπει να σεβαστούμε τις οδηγίες των αρμοδίων, όλων όσων ξέρουν καλύτερα από μας. Το Καραϊσκάκη είναι η δύναμή μας, θα θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας, αλλά θα σεβαστούμε την οδηγία και ο αγώνας θα γίνει χωρίς κοινό».

Για την απουσία του κόσμου από το «Γ. Καραϊσκάκης» είπε: «Έχουμε τη θέληση για τη νίκη, το πάθος και τη συγκέντρωση. Θα παίξουμε με την ψυχή μας. Έχουμε όλα τα όπλα που έχουμε πάντα σαν ομάδα. Φυσικά και δεν μας αρέσει που δεν θα έχουμε κόσμο, έχουμε καταπληκτικούς φιλάθλους και το κλίμα που κάνουν είναι φανταστικό, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και θα παίξουμε με πάθος. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ ποιοτική, οργανωμένη, έχει χαρακτήρα και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Όμως εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό το εμπόδιο, ακόμη και χωρίς τους φιλάθλους μας, που θα μας λείψουν πάντως πολύ».

Ερωτηθείς αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα και πώς θα βοηθήσει τους παίκτες του να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι αφήνοντας εκτός… μυαλού την κατάσταση με τον κορωνοϊό απάντησε: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος στην ομάδα μας που σκέφτεται τον κορωνοϊό, από τη στιγμή που όλοι μας έχουμε εξεταστεί και είμαστε καλά. Σίγουρα πρέπει να προσέχουμε, να ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμοδίων και ο πανικός δεν βοηθά κανέναν. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στις αρμοδιότητές μας. Για την ενδεκάδα… θα τα δείτε αύριο».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις τοποθετήσεις από πλευράς Γουλβς πως θα έπρεπε να αναβληθεί ο αγώνας είπε: «Ο καθένας μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση όπως αισθάνεται. Εμείς προτιμούμε να περάσουμε το βάρος της ευθύνης στις αρχές, στους αρμόδιους και τους επιστήμονες. Αν μας πουν να γίνει χωρίς κόσμο ή να αναβληθεί, θα πρέπει να σεβαστούμε τις οδηγίες. Σεβόμαστε τις απόψεις του αντίπαλου προπονητή, αλλά οφείλουμε να ακολουθήσουμε ό,τι μας πουν εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα. Να ξεκαθαρίσουμε ότι τα κρούσματα είναι χιλιάδες σε όλη την Ευρώπη, το πρόβλημα έχει εξαπλωθεί αλλά δεν νομίζουμε να υπάρχει άλλος σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός, που εξέτασε όλα τα μέλη της ομάδας. Βρεθήκαμε όλοι υγιείς, διαλύοντας κάθε αμφιβολία. Έχουμε εμπιστοσύνη στις αρχές».

Πηγή:sport-fm.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours