Ετοιμάζουν την κηδεία του Πελέ: Toποθέτησαν χρύσο φέρετρο μέσα σε γήπεδο για λαικό προσκύνημα

Την πιο κρίσιμη μάχη δίνει τις τελευταίες ώρες ο Πελέ, καθώς πλέον ο καρκίνος από τον οποίο νοσεί, αρχίζει να επηρεάζει την καρδιά και τα νεφρά του. Η υγεία του, δυστυχώς, επιδεινώνεται διαρκώς.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σάντος, άρχισαν προετοιμασίες για την κηδεία του, καθώς όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τοποθετήθηκε ένα χρυσό φέρετρο στο κέντρο του γηπέδου της ομάδας όπου μεγαλούργησε ο θρυλικός άσος.

Η σπαρακτική φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του Πελέ- «Ακόμα μια νύχτα μαζί»

Ήδη, από το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Βραζιλία τον τιμούσε και οι παίκτες προσπάθησαν να φέρουν το τρόπαιο και γι’ αυτόν.

Στη χώρα του καφέ υπάρχουν κάποιες… μακάβριες φήμες που κάνουν λόγο πως το κλαμπ που συνέδεσε την μυθική καριέρα του, η Σάντος, προετοιμάζεται για ενδεχόμενη… κηδεία και υπάρχει έντονη κινητικότητα στο γήπεδο «Vila Belmiro de Santos». Φαίνεται, μάλιστα, ότι τοποθέτησαν χρυσό φέρετρο μέσα στο κέντρο του γηπέδου.

Δείτε το βίντεο με την κατασκευή του χρυσού φέρετρου:

Γύρω από το στάδιο υπάρχει κινητικότητα, με φορτηγά να μεταφέρουν προστατευτικά κιγκλιδώματα, καθώς αν ο Πελέ πεθάνει, αναμένεται να ακολουθήσει λαϊκό προσκύνημα από όλη την Βραζιλία.

Ο Βραζιλιάνος περνάει τις γιορτινές ημέρες στο νοσοκομείο, όπου έχει διαρκώς στο πλάι του τις κόρες του. Η Κέλι Νασιμέντο ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου είναι αγκαλιά με τον πατέρα της. Τη συνόδευσε με το συγκινητικό μήνυμα: «Εδώ πάμε, στον αγώνα και στην πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί».

About Post Author