Επίσημο: Στη Ριζούπολη ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!

Από την περασμένη εβδομάδα η ελλαδική ιστοσελίδα sdna είχε αποκαλύψει ότι η εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου της Ομοσπονδίας ήταν να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο γήπεδο της Ριζούπολης, στις 26 Ιουλίου και ώρα 21:00.

Ακόμη είχε επισημάνει τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αλλάξει η απόφαση, παρά την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που εκφράστηκε και μέσω ανακοίνωσης.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επικύρωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/7) την εισήγηση με ψήφους 12 υπέρ, 4 «παρών» από τους (Λ. Μπουτσικάρη, Μ. Γκαγκάτση, Β. Ασλανίδη και Β. Γραμμένο), ενώ «όχι» ψήφισε μόνο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τ. Αγραφιώτης.

Αίσθηση από εκεί και πέρα προκάλεσαν οι τρεις έδρες που αντιπρότεινε η πλευρά των «ερυθρολεύκων» στην Επιτροπή Κυπέλλου για τη διεξαγωγή του τελικού. Συγκεκριμένα έριξαν στο τραπέζι το «Γ.Καραϊσκάκης», κάτι που δεν προκαλεί προφανώς εντύπωση, το γήπεδο του Άρη, το «Κλ.Βικελίδης», αλλά και το Παγκρήτιο, στο οποίο εκ των πραγμάτων δεν δύναται να διεξαχθεί ένα τέτοιο παιχνίδι λόγω των έργων που πρέπει να γίνουν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *