Σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα «Κommersant» η Ρωσίδα τενίστρια Έλενα Βέσνινα έπεισε θύμα ληστείας, με τους δράστες να της αφαιρούν εκτός από πολύτιμα κοσμήματα και τα δύο ολυμπιακά μετάλλια, το χρυσό στο διπλό στο Ρίο το 2016 και το ασημένιο στα μικτά διπλά φέτος στο Τόκιο.

Ευτυχώς, τόσο η τενίστρια όσο και η οικογένεια της απουσίαζαν από το σπίτι, την ώρα της διάρρηξης.
«Λείψαμε μόνο λίγες ώρες. Τα μετάλλια ήταν σε μία αθλητική τσάντα, όχι σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος. Δεν τα είχα βάλει στο χρηματοκιβώτιο, γιατί ήθελα να τα δείξω στα παιδιά στο σύλλογο», δήλωσε η Βέσνινα και πρόσθεσε, «Παρότι οι ληστές άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο δεν δούλεψε ο συναγερμός. Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι αντιληφθήκαμε ότι τα δύο μετάλλια είχαν κλαπεί».

Τα ολυμπιακά μετάλλια, τα οποία είναι ότι σημαντικότερο μπορεί να κατακτήσει ένας αθλητής στην καριέρα του, μπορούν να πιάσουν υψηλές τιμές στην μαύρη αγορά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Βέσνινα να μην είναι το πρώτο θύμα ληστείας.

Έχοντας επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έπειτα από μία εγκυμοσύνη, στα 34 της η Βέσνινα ελπίζει να ξαναβρεί τα μετάλλια: «Θέλω να δείξω στην κόρη μου τι μπορεί να κάνει η μαμά. Ξέρετε δουλεύω για να καταφέρω να ξαναρχίσω να παίζω τένις και επειδή το θέλει ο κόσμος. Δεν επιστρέφω επειδή πρέπει. Έχω κάνει τις επιλογές μου και δεν βιάζομαι. Όλα έρχονται φυσιολογικά. Απολαμβάνω να παίζω τένις. Το τένις ποτέ δεν τέλειωσε για μένα. Είναι μέρος της ζωής μου και θα είναι πάντα. Δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα».

Θυμίζουμε ότι η Ρωσίδα τενίστρια, έχει κατακτήσει τρεις τίτλους σε γκραν σλαμ με παρτενέρ την Εκατερίνα Μακάροβα (Ρολάν Γκαρός 2013, US Open 2014 και Γουίμλεντον 2017).

Πηγή:sports3.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours