Μιμή Ντενίση: «Δεν θα με αφήσει να μιλήσω, θέλει να κάνει μονόλογο. Όχι, συνέχισε εσύ. Πες εσύ».

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό την Τρίτη και ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε την κουβέντα τους από κάτι προσωπικό. Αυτό εξελίχθηκε σε μια συζήτηση για τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Στέφανο Κασσελάκη, όπου σύντομα οδήγησε σε αδιέξοδο…

«Έχω στενοχωρηθεί γιατί έχουν βγει 2-3 σαλτιμπάγκοι που γράφουν τρομακτικά ψέματα και βγήκα πριν μια βδομάδα και λέω επιτέλους, σταματήστε τα ψέματα. Και λέω κι εγώ πια θα κινηθώ νομικά. Κάθισα και το ξανασκέφτηκα και λέω με τον κάθε ταλαίπωρο… είναι λάθος κι αυτό. Και σκέφτηκα εσένα και τον Λαζόπουλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας. Η Μιμή Ντενίση απάντησε:

«Στεναχωρήθηκα κάποιες φορές, αλλά δεν τσαντίστηκα. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να με τσαντίσεις εμένα. Τώρα είμαστε μια χαρά με τον Λάκη Λαζόπουλο, όχι ότι δεν μου έκανε κακό τότε.Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν την ήξερε το κοινό, μπορεί να είχε καταστραφεί. Μου έκανε κακό τότε στη νεολαία, σε αυτούς που δεν με είχαν δει ποτέ και απλώς άκουγαν αυτό. Το ξεπέρασα εγώ αυτό το κακό, γιατί εγώ δεν σταματάω ποτέ».

«Τώρα τα έχει βάλει με μένα ο Λάκης Λαζόπουλος, βγαίνει και λέει γιατί παίζω τόσο πολύ τον Κασσελάκη», παρατήρησε ο Γιώργος Λιάγκας και η Μιμή Ντενίση άρχισε να παίρνει φωτιά: «Θα πάρω το μέρος του όμως, γιατί το παράκανες με τον Κασσελάκη. Επειδή πήγαινε στο γυμναστήριο έπρεπε να πάτε κι εσείς από κοντά»;

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε να μιλά και τότε η Μιμή Ντενίση είπε απηυδησμένη: «Δεν θα με αφήσει να μιλήσω, θέλει να κάνει μονόλογο. Όχι, συνέχισε εσύ. Πες εσύ».

About Post Author