Κάτια Δανδουλάκη: «Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι το είδωλο όλων μας»

Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε μια άκρως αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό You και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα που είναι το πρόσωπο των ημερών.

Το ταλέντο και η προσωπικότητά της δεν χρειάζονται συστάσεις. Η κορυφαία μας ηθοποιός σε μια διαφορετική συνέντευξη εν μέσω καραντίνας σχολιάζει το viral βίντεο από τη «Λάμψη» με εκείνη ως Βίρνα ασθενή από έναν παράξενο ιό, την ιστορία που κρύβεται πίσω από το σενάριο, αποκαλύπτει τη συζήτησή της με τον Γιάννη Στάνκογλου και την απόφασή του να αποχωρήσει από τις «Άγριες Μέλισσες», θυμάται τις ωραιότερες γιορτές Πάσχα της ζωής της, εξηγεί γιατί δεν αισθάνεται μοναξιά αυτές τις ημέρες και για ποιο λόγο δεν της λείπει ένας σύντροφος ή ένα παιδί, ενώ σχολιάζει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά!

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Φωτογραφίες: MΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Δίνουμε το τηλεφωνικό μας ραντεβού για τη συνέντευξή μας αφού τελειώσει η καθιερωμένη τηλεοπτική ενημέρωση από τον κύριο Τσιόδρα για τις εξελίξεις της πανδημίας. Αν εκείνος, τον οποίο ακούει με μεγάλη προσοχή κάθε απόγευμα, είναι η φωνή της λογικής, στην κουβέντα μας η Κάτια αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά η φωνή της συνείδησης και της ψυχής μας, που αντιμετωπίζει τα πάντα στη ζωή της με ρεαλισμό, χωρίς να χάνει όμως το συναίσθημά της!

Είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας το λαϊκό είδωλο της εποχής μας;

Φυσικά και είναι το είδωλο όλων μας και απορώ που κάποιοι άνθρωποι γράφουν αρνητικά για εκείνον και είναι επιθετικοί μαζί του. Είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα για το 99% των πολιτών. Είναι η περίπτωση του ανθρώπου που όπως λέμε είναι «too good to be true», και ορισμένοι έχουν μια τάση για να το αποδομήσουν όλο αυτό. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένα από τα δώρα που μας έτυχαν μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Το πρώτο ήταν μια ηγεσία που φέρθηκε με προνοητικότητα, σταθερότητα και σοφία, και το δεύτερο ήταν εκείνος, ένα πρόσωπο που μπαίνει κάθε μέρα στα σπίτια μας μέσα από την τηλεόραση και έχει γίνει ο δικός μας άνθρωπος!

Και πράγμα σπάνιο για κάποιον που εκτίθεται, το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί προς όφελός του τη δημοσιότητα…

Βλέπεις στην περίπτωση της προσωπικότητας του Τσιόδρα πως άνθρωποι σαν κι εκείνον, που είναι σοφοί, δεν έχουν κανέναν λόγο να δείξουν πως είναι σοφοί! Ευτυχώς έχει τύχει στη ζωή μου να συναναστραφώ με τέτοιους ανθρώπους και έχω καταλάβει πως σε οποιονδήποτε τομέα και αν ανήκουν, είτε στην πολιτική είτε στη showbiz είτε στη θρησκεία, δεν έχουν ανάγκη προβολής γιατί φέγγουν από μόνοι τους!

Όλες αυτές τις μέρες της καραντίνας έχεις βγει εκτός σπιτιού; Έχεις παρατηρήσει κάποιες ιδιαίτερες συμπεριφορές από τον κόσμο που σου έχουν κάνει εντύπωση;

Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστες είναι οι φορές που βγήκα από το σπίτι μου, κυρίως για να αγοράσω κάποια είδη πρώτης ανάγκης. Έχω συναντήσει και μερικούς ανθρώπους που είναι λίγο πιο… ανέμελοι με την όλη κατάσταση. Η μεγαλύτερη μερίδα όμως των ανθρώπων έχουν, για την ώρα, μια υπακοή στα μέτρα. Είδα πριν από λίγες μέρες και την αγωνία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, να πείσει τον κόσμο να μη μετακινηθεί το Πάσχα. Γιατί να υπάρχει αυτή η αγωνία; Γιατί να υπάρχει αυτή η ελάχιστη μερίδα ανθρώπων μπροστά στην ανάγκη να φάνε ένα αρνί στη σούβλα με τους δικούς τους ανθρώπους, να επιμείνουν να σπάσουν έναν κανόνα; Να μην μπορεί να ιεραρχήσει τη δική του ευχαρίστηση σε σχέση με το μεγάλο κοινωνικό κακό που θα κάνει; Μου φαίνεται αδιανόητο! Και δεν περνάει καν από το μυαλό τους ότι θα κάνουν κάτι κακό. «Ε, και τι έκανα;» θα πουν. Με στενοχωρεί αυτό.

Και η Κάτια Δανδουλάκη στην καμπάνια της ΕΡΤ – “Μας περιμένει το φως”

“Μας περιμένει το φως” λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο που θα δείτε η Κάτια Δανδουλάκη, που με την σειρά της συμμετέχει στην καμπάνια της ΕΡΤ “μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε”.

“Με μια σειρά σποτ με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε», στα οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένα πρόσωπα από τη δημόσια ζωή, η ΕΡΤ προσπαθεί κι εκείνη να συμβάλει στην ανάγκη να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση.

Να πείσει τους πολίτες ότι η παραμονή στο σπίτι είναι η καλύτερη προστασία τόσο του εαυτού μας, όσο και των κοντινών μας ανθρώπων.

Και κυρίως, να περάσει το μήνυμα ότι η αποφυγή των μετακινήσεων είναι ο έμπρακτος σεβασμός και το «ευχαριστώ» όλων μας στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας, στηρίζοντας έτσι τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν αυτό το διάστημα.

Μένουμε σπίτι για να κερδίσουμε όλοι μαζί την πιο μεγάλη μάχη, τη μάχη της ζωής. Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε” αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που έχει ανεβάσει το κανάλι που κάνει την συγκεκριμένη καμπάνια για την πανδημία του COVID19.

Η Κάτια Δανδουλάκη στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας μέσω της ΕΡΤ και μας λέει ότι μας περιμένει το φως

Ειδικότερα η αγαπημένη ηθοποιός μας λέει μεταξύ άλλων ότι όλο αυτό μα έχει δώσει την ευκαιρία να βγούμε από τους έντονους ρυθμούς και να σκεφτούμε, ενώ στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι θα έρθει το φως.

Η ηθοποιός καλεί τον κόσμο να μείνει στο σπίτι. “Αυτή η φουρτούνα μας έδωσε και πολλές ευκαιρίες… να σκεφτούμε γιατί δεν προλαβαίναμε καν να σκεφτούμε… να οργανώσουμε τον εαυτό μας τον οργανισμό μας” λέει μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη. Δείτε ωστόσο και τα πράγματα που σας έχουμε βρει για την ζωή της ηθοποιού. όσα δεν γνωρίζαμε!

Ορίστε και το σχετικό βίντεο

About Post Author

+ There are no comments

Add yours