Θεόδωρος Κατσαδράμης: Ο ηθοποιός ζει 35 χρόνια στο χωριό, μακριά από τα φώτα – Σήμερα είναι 94 ετών

σΟ αξιαγάπητος και αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αν και είναι γεννημένος το 1929 στις 20 Μαίου στο χωριό Δόξα Αρκαδίας.Μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και καθίσαμε έξω από το σπίτι του για να απολαύσουμε τη δροσιά και το τοπίο από τα δέντρα στο κτήμα του.Έκανε λίγη ψύχρα και φορέσαμε το μπουφανάκι μας.

Μας έφερε τσιπουράκι και καθίσαμε και συζητήσαμε.Μας μίλησε για όλη την πορεία της ζωής του και για τις ταινίες του.

Πολύ σπάνια δίνει συνεντεύξεις έως καθόλου.Τι να τις κάνω τις συνεντεύξεις μας είπε.Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα που  η ζωή του Κατσαδράμη δεν είναι τόσο σημαντική.Σας έδωσα τη συνέντευξη και άνοιξα το σπίτι μου γιατί είστε αρκετά διακριτικοί και ευγενικοί.Άλλωστε δεν γνωρίζω άν θα προλάβω να δώσω άλλη.

Ο κ Κατσαδράμης-Κατσιαδράμης στα χαρτιά έχει παίξει σε πολλές ταινίες σε κινηματογράφο αλλά και στο θέατρο.Ο ρόλος του όμως ως ταξιτζής στην τηλεόραση ΥΕΝΕΔ τον έκανε γνωστό και πολύ αγαπητό σε Ελλάδα και Αυστραλία.Με λίγα λόγια τον απογείωσε αυτή η καθημερινή σειρά που περίμεναν όλοι να δουν.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά για όλη την αθόρυβη ζωή του και για τους πολλούς ρόλους που έχει παίξει με σπουδαίους ηθοποιούς.

Συζητήσαμε αρκετά και διάφορα.

Μας διηγήθηκε ένα περιστατικό όταν είχε πάει στην Αυστραλία και τον περίμεναν να δώσει συνέντευξη.Άργησε για λίγο μας είπε.Όταν έφτασε τον ρώτησαν τι έγινε.Δεν έβρισκα TAXI τους απάντησε και ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα.

Μας είπε ότι έχει κάνει πάρα πολλές δουλειές πριν γίνει ηθοποιός.Έμενε για αρκετό διάστημα στην Καλλιθέα σε ένα ισόγειο σπιτάκι.Είχε ένα πανέμορφο σκυλάκι τον Σεν-σεν που το αγαπούσε πολύ.Μόλις εκείνο τον καταλάβαινε ότι έφτανε έτρεχε από μακριά για να τον υποδεχτεί.

Αργότερα έμεινε για ένα διάστημα σε διαμέρισμα στην Καρόρη.

Τώρα έχει κοντά του την όμορφη λευκή γατούλα της Καίτης που την προσέχει πολύ γιατί είναι μεγάλη σε ηλικία.

Πέστε μας κ Κατσιαδράμη για ορισμένους ηθοποιούς που συνεργαστήκατε.Για την κ.Κατερίνα Γιουλάκη που παίξατε μαζί της στην καλή πεθερά τι θα λέγατε;

Είναι μία αξιαγάπητη Κυρία,καλός άνθρωπος και πολύ καλή ηθοποιός.

Αγαπημένος του σκηνοθέτης είναι ο Λάκης Παπαστάθης ο οποίος έφυγε πρόσφατα αλλά φυσικά και ο Αγγελόπουλος που συνεργάστηκαν μαζί στην ταινία η Εκπομπή.

Μας θύμισε ότι η τελευταία του συμμετοχή σε ταινία στον κινηματογράφο ήταν το 2010 στο :Ταξίδι στη Μυτιλήνη του Λάκη Παπαστάθη όπου έπαιζαν πολύ σπουδαίοι ηθοποιοί.Αυτός έκανε ένα μικρό πέρασμα υποδυόμενος ένα γέροντα στο γηροκομείο.Οι κριτικές που έλαβε ήταν αρκετά καλές.

Εκεί γνώρισε και την κ.Γερασιμίδου και για πρώτη φορά συνεργάστηκαν.Εκπληκτικός άνθρωπος και ηθοποιός μας ανέφερε.

Επίσης ήταν αφηγητής στη μικρή μήκους ταινία του Λάκη Παπαστάθη Γράμματα από την Αμερική.

Πέστε μας για τη συνεργασία σας με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα γιατί έχετε παίξει μαζί του σε πολλές ταινίες που προβάλλονται συνέχεια.

Εξαιρετικός άνθρωπος,σπουδαίος ηθοποιός με αγαπούσε  και με εκτιμούσε.Ήταν αμοιβαία τα αισθήματα γι αυτό και συνεργαστήκαμε πολλές φορές.

Πέστε μας για την Κ Τσαβαλιά που συνεργαστήκατε μαζί της.Ευγενέστατο κορίτσι.Πολύ καλός άνθρωπος.

Πέστε μας για τον κ.Άγγελο Αντωνόπουλο.Ο Άγγελος είναι πολύ φίλος μου και καλός άνθρωπος.Σπουδαίος ηθοποιός.

Θα μπορούσαμε να μιλάμε ατελείωτες ώρες μαζί του για πάρα πολλούς ηθοποιούς αλλά σεβαστήκαμε την ηλικία του και δεν θα θέλαμε να τον κουράσουμε Ίσως σε άλλη συνέντευξή μας.

Εμείς τον ρωτήσαμε για ορισμένους που θυμηθήκαμε και που έπαιξαν μαζί του. Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν ηθοποιό μας είπε.Όλοι είναι αξιόλογοι και κάνουν σωστά τη δουλειά τους.Εγώ σας απάντησα γι αυτούς που με ρωτήσατε.

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι ότι για όλους είχε να πει κάτι καλό.

Φεύγοντας τον ρωτήσαμε για την όμορφη σύζυγό του την Καίτη Παπανίκα που έχει φύγει από τη ζωή στις 12/06/2017.Βλέπουμε ότι έχετε απέναντί σας την φωτογραφία της και ένα φρέσκο τριαντάφυλλο.

Τι να πει κανείς για την Καιτούλα.Ήταν η χαρά της ζωής.Αξιολάτρευτη,ταλαντούχα,δραστήρια,βοηθούσε αρκετούς, χαρούμενος άνθρωπος και πανέμορφη.Μου χάρισε ένα αξιόλογο και καλό παιδί τον γιο μας Δημήτρη που με προσέχει.

Η Καιτούλα πάντα θα λείπει.Το τριαντάφυλλο κάθε μέρα αλλάζει για να είναι φρέσκο και όμορφο.

Τον ευχαριστήσαμε και φύγαμε πολύ ικανοποιημένοι για αυτή την σπάνια συνέντευξη του αξιαγάπητου-αξιόλογου και ευγενέστατου ηθοποιού που είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια.

Τον ευχαριστούμε που μας άνοιξε το σπίτι του.

Έστειλε χαιρετισμούς σε όλους και μας έδωσε μία ευχή:ΑΓΑΠΗ.

Του ευχηθήκαμε με τη σειρά μας να έχει υγεία και να τον βρούμε ξανά εκεί να μας μιλήσει περισσότερο.

Άρθρο-Συνέντευξη και φωτογραφίες Γιάννης Κούτρης.

Μας έδειξε πολλές φωτογραφίες του και βγάλαμε αρκετές.

Θοδωρής Κατσαδράμης σήμερα
Τι κάνει ο Θοδωρής Κατσαδράμης
Τι κάνει ο Θοδωρής Κατσαδράμης

Πηγή:maleviziotis.gr

About Post Author