Μαρίνα Πατούλη: Είναι αφροδισιακό να βιδώνει ο άνδρας μια λάμπα (vid)

Η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη μίλησε για τη σχέση με τον άνδρα της, την οικογένειά της και τις ενδυματολογικές της επιλογές

«Πρέπει να έχεις ψηλά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να μην τον έχεις δεδομένο. Ο Γιώργος είναι πολυσχιδής προσωπικότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας στην εκπομπή του Star «Φωλιά των Κου Κου», σχολιάζοντας τη σχέση της με τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη.

«Οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν δυναμικές γυναίκες να προάγονται» συμπλήρωσε η δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και συνέχισε λέγοντας ότι «ο Γιώργος διαχειρίζεται τις κρίσεις. Είμαστε σε μια εγρήγορση».

Απαντώντας σχετικά με το ρόλο των σύγχρονων ζευγαριών υπογράμμισε ότι «μια γυναίκα μπορεί να είναι και μητέρα και νοικοκυρά και επαγγελματίας, τα διαζύγια έχουν αυξηθεί γιατί υπάρχει σύγχυση ρόλων. Είναι πολύ αφροδισιακό για μια γυναίκα να βλέπει τον άντρα της να βιδώνει μια λάμπα».

«Εμένα μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι και το κάνω χύμα. Όταν μια γυναίκα ζηλεύει ο άντρας κολακεύεται, είναι ένδειξη ενδιαφέροντος όταν γίνεται με μέτρο» πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας ότι «Ποτέ δε μου είπε γιατί έβαλα αυτό το ρούχο που για το ντύσιμό μου έχω ακούσει τα μύρια όσα. Προέρχομαι από παραδοσιακή οικογένεια και σαν μαθήτρια ήμουν πολύ του “πρέπει”».

https://youtu.be/fZhhxpFHEUk

About Post Author

+ There are no comments

Add yours