Αχτσιόγλου: Έχω σχέση με πολιτικό… Τον Τζανακόπουλο δεν τον ξέρετε; (vid)

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Εργασίας απάντησε σε μία σειρά εναλλακτικών ερωτήσεων, οι οποίες διέφεραν από τις τετριμμένες πολιτικές και κομματικές αναζητήσεις.

Σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο παραδέχθηκε πως διατηρεί η Έφη Αχτσιόγλου, σε μία εναλλακτική συνέντευξη που παραχώρησε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Rise TV».

«Θα είχατε σχέση με πολιτικό» ρώτησε ο δημοσιογράφος, προτού λάβει την εξής απρόσμενη απάντηση:

«Έχω σχέση με πολιτικό. Δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο; Κατεβαίνει στην Α’ Αθηνών για να μην ξεχνιόμαστε»

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ουδέποτε έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της. «Ξέρετε τα δικαιώματα για το GDPR; Είστε καλά; Όχι» τόνισε, χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τι είναι αυτό που φοβάται, επεσήμανε το εξής: «Φοβάμαι μην έρθει κάποια στιγμή που δεν θα έχω κάποιον που θα με αγαπάει και θα με σκέφτεται».

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της, αναφέρθηκε και στους λόγους που την οδήγησαν να αναλάβει ένα τόσο κρίσιμο υπουργείο (σ.σ. Εργασίας) σε τόσο νεαρή ηλικία.

«Βοήθησε η τύχη, πολλή δουλειά και διάθεση να αναλάβεις ευθύνες» έσπευσε να απαντήσει.

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι η τσάντα της ζυγίζει επτά κιλά, ότι τρώει 40 κορόμηλα την ημέρα και ότι πριν κοιμηθεί βλέπει βιντεάκια στο Youtube.

Ερωτηθείσα τι συμβουλή θα έδινε σ’ έναν νέο πολιτικό, η ίδια ήταν ξεκάθαρη: «Να μην δεις την πολιτική ως επαγγελματική διέξοδο, ως καριέρα».

Όσον αφορά τέλος, ποιος είναι – κατά τη γνώμη της – ο μεγαλύτερος Έλληνας ηγέτης, η κα Αχτσιόγλου απάντησε ο Ρήγας Φεραίος, τον οποίο χαρακτήρισε ως κορυφαία πολιτική προσωπικότητα.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours