ΣΥΡΙΖΑ για καταδίκη Ν. Παππά: Απόφαση αντίθετη με την εισήγηση της εισαγγελίας και την αλήθεια

«Ευτυχώς σύντομα θα αποφανθεί ο ίδιος ο ελληνικός λαός και η ετυμηγορία του θα είναι δικαιοσύνη παντού» αναφέρει το κόμμα

«Σεβαστή» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Νίκο Παππά, προσθέτοντας ωστόσο ότι «το πόσο δίκαιη είναι κρίνεται από τους πολίτες και από την πραγματικότητα».

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως «το Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε αντίθετα από την εισήγηση της εισαγγελίας, αντίθετα από τις αθωωτικές αποφάσεις της τακτικής δικαιοσύνης για την ίδια υπόθεση, αντίθετα από τη λογική και δυστυχώς αντίθετα και από την αλήθεια».

«Αν ο υπουργός της μόνης κυβέρνησης που φρόντισε να εφαρμόσει μετά από δεκαετίες ασυδοσίας το Σύνταγμα και να διεξάγει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, εισπράττοντας χρήματα για το Δημόσιο Ταμείο, διέπραξε παράβαση καθήκοντος, όλοι όσοι με πράξεις και παραλείψεις τους ζημίωσαν και ζημιώνουν το  δημόσιο ταμείο, τι άραγε έχουν διαπράξει;» διερωτάται η Κουμουνδούρου και συνεχίζει: «Όσοι παρακολουθούν τα κινητά τηλέφωνα του μισού πολιτικού συστήματος, όσοι ζημιώνουν το δημόσιο με απευθείας αναθέσεις που ξεπέρασαν τα 9 δις και εκποιούν δημόσιο πλούτο τι ακριβώς διαπράττουν; Και πόσα ειδικά δικαστήρια θα έπρεπε για αυτούς να αποφανθούν;».

«Ευτυχώς πολύ σύντομα επ’ αυτού θα αποφανθεί ο ίδιος ο ελληνικός λαός. Και η ετυμηγορία του θα είναι δικαιοσύνη παντού. Και στη κοινωνία και στην οικονομία αλλά και στην απονομή της δικαιοσύνης» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

About Post Author