Αποκάλυψη Πολάκη για τη Νικολάου! Αγόρασε σπίτι στο Π.Ψυχικό – Σοφία Νικολάου σε Πολάκη: Φασίστα, Χρυσαυγίτη, θέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά μου

Ο Παύλος Πολάκης έφερε νέα στοιχεία για τη Σοφία Νικολάου, την πρώην Γ.Γ Αντιεγκληματικής Πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, που φαίνεται, τον Νοέμβριο του 2021, να αγόρασε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό 550 τετραγωνικών μέτρων. Μάλιστα, επ’ αυτών τοποθετήθηκε και ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιάννης Ραγκούσης, ζητώντας την «άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος».

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιάννης Ραγκούσης επεσήμανε: «Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την κ. Σοφία Νικολάου, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ. Η ΝΔ και ο Πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια».

Τα συμβόλαια αγοράς του σπιτιού από τη Σοφία Νικολάου

Όπως φαίνεται και από τα συμβόλαια, το σπίτι που αγόρασε η Σοφία Νικολάου έχει συνολικό εμβαδόν 551 τεταργωνικών μέτρων και πρόκειται για διώροφο κτίσμα (ισόγειο και πρώτος όροφος), στο οποίο περιλαμβάνεται και υπόγειο, αλλά και θέσης στάθμευσης αυτοκινήτου.

Μάλιστα, τη σχετική αποκάλυψη για τα συμβόλαια αγοράς του πολυτελούς σπιτιού από τη Σοφία Νικολάου έκανε, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (27/02), ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος έγραψε – μεταξύ άλλων – στο Facebook: «Παρουσιάζω σήμερα ως ΠΡΩΗΝ Τομεάρχης Διαφάνειας (για να μην κατηγορηθώ ΚΑΙ για αντιποίηση αρχής…) το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου από τη Σοφία Νικολάου στο πιο ακριβό σημείο (οδός Καμελίων) της πιο ακριβής περιοχής της Αθήνας (Π. Ψυχικό). Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις που έκανε η συγκεκριμένη κυρία ως Γ.Γ.Α.Π από 30-3-2020 έως 30-3-2021, οι οποίες ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ, η ίδια ΑΓΟΡΑΣΕ οικόπεδο 551τ.μ με ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 355,15 τ.μ (!!!) στο Παλαιό Ψυχικό, με αναγραφόμενο τίμημα συμβολαίου 850.000€ (φωτό 4, 5, 6, 7, 8, 9).Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς και τις εκτιμήσεις μεσιτών, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του συγκεκριμένου ακινήτου φθάνει το ποσό των 1.500.000 ευρώ!!».

Ακόμα, ο Παύλος Πολάκης πρόσθεσε: «Μετά την αγορά του ακινήτου, η Νικολάου προέβη σε ριζική, ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ, ανακαίνιση, που ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο ML (φωτό 10) και η οποία διήρκεσε περίπου 8 μήνες και κόστισε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 350.000 ευρώ (1.000€/τ.μ), όπως επιβεβαιώνουν και οι περίοικοι (ακόμα και το Π. Ψυχικό μας βοηθούσε για να απαλλαγούμε από τη συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ…)!!! Το μόνο σίγουρο είναι πως από το μισθό της γενικής γραμματεως αυτή η αγορά και ανακαίνιση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!».

Σοφία Νικολάου σε Πολάκη: Φασίστα, Χρυσαυγίτη, θέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά μου – Θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του στελέχους της ΝΔ και πρώην Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου στη νέα ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Σημειώνεται, πως ο κ. Πολάκης επιτίθεται στην κα Νικολάου, κατηγορώντας την πως με τον μισθό της Γενικής Γραμματέως δεν θα μπορούσε να αγοράσει ακίνητο 1,5 εκατ. ευρώ στο Ψυχικό.

Ωστόσο, τα προσωπικά στοιχεία της κας Νικολάου που αποκάλυψε δημοσίως ο κ. Πολάκης εξόργισαν την Σοφία Νικολάου, που σε ανάρτησή της στα social media ανέφερε τα εξής:

«Δεν χρειαζόταν η Καθαρή Δευτέρα για να καταλάβουμε πόσο βρόμικος, άθλιος κι επικίνδυνος άνθρωπος είναι ο Πολάκης. Ο τιποτένιος δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στο Facebook την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού μου, στο οποίο μένω με τον σύζυγό και τα δύο μου παιδιά. Με καθιστά δηλαδή άμεσο στόχο για κάθε τρελό ακόλουθο του κ. Πολάκη, ποινικών και τρομοκρατών.

Αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής.

Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλώνω ότι τον καθιστώ υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα και την οικογένειά μου.

Χρυσαυγίτη Παύλο Πολάκη, ανέχτηκα πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις. Αντέχω γιατί σε έχω.

Αλλά τώρα που θέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά μου σου δηλώνω ότι θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά».