Άγριος διαδικτυακός καυγάς Καρανίκα με την σύζυγο του Σκουρλέτη – «Είσαι ένας κοινός ψευτάκος»

Στα social media επεκτάθηκαν οι κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το συνέδριο, με την σύζυγο του Πάνου Σκουρλέτη να καυγαδίζει με τον Νίκο Καρανίκα.

«Αριστερά είναι να καταθέτεις την δυνατότητα να αλλάξεις τον κόσμο και όχι να κάνεις θόρυβο για να σε προσέξουν επειδή σε ξεπέρασε η πραγματικότητα. Αριστερά δεν είναι η αριστοκρατία των στελεχών που φανατίζουν τα μέλη απειλώντας ένα συνέδριο ότι θα αποχωρήσουν επειδή δεν πέρασε το δικό τους…και τελικά να μην αποχωρούν. Αριστερά δεν είναι ο φετιχισμός, η αλλοτρίωση της οργάνωσης και η μετατροπή της σε μηχανισμό Τάσεων δηλαδή της ατομικής φιλοδοξίας κάποιων στελεχών. Η κομματική ταυτότητα και το κόμμα δεν είναι ο σκοπός, η στρατηγική, το όραμα, αλλά ένα εργαλείο για να αλλάξουμε τον κόσμο» έγραψε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρανίκας στο προφίλ του στο Facebook.

Ο πρώην σύμβουλος του Μεγάρου Μαξίμου είναι αιχμηρός απέναντι στην “Ομπρέλα” και τον Πάνο Σκουρλέτη, με τη σύζυγό του, Ορσαλία Πρίσκου, να απαντά και να αποκαλεί ψεύτη τον Νίκο Καρανίκα.

«Δεν απείλησε κανένας το συνέδριο ότι θα αποχωρήσει. Λες ψέματα ακόμα μια φορά. Δήλωση ότι θα απέχουν από την τελευταία διαδικαστική ψηφοφορία οι περίπου μισοί σύνεδροι , έγινε . το υπόλοιπο δε μπήκα καν στον κόπο να το διαβάσω ,παρά μόνο διαγωνίως», σχολίασε από την πλευρά της η Ορσαλία Πρίσκου, στην ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα.

«Μάλλον έλειπες όταν έκανε την πρόζα αποχωρήσεις ο Σκουρλέτης και γέλαγε το σώμα (πλην των 53) όταν δεν έφυγε τελικά . Δεν πέρασε όμως ο εκβιασμός και έγινε ρεζίλι και έμειναν» έσπευσε να απαντήσει ο Νίκος Καρανίκας στο σχόλιο της συζύγου του Πάνου Σκουρλέτη.

Άγριος διαδικτυακός καυγάς Καρανίκα με την σύζυγο του Σκουρλέτη - «Είσαι ένας κοινός ψευτάκος»

Πηγή:thecaller.gr

About Post Author