Πυγοράπισμα είναι τα χαστούκια που ρίχνει κάποιος στα οπίσθια της γυναίκας. Προέρχεται από τη λέξη «ράπισμα» και «πυγή» που στα αρχαία είναι η ορολογική εκδοχή των γλουτών.

This is the Russian ‘Ass-slapping Championships’, the female version of the ‘Male Slapping Championships’, in which women hit each other on the backside until one one falls over ????

96

Στη Ρωσία λοιπόν διοργανώνουν διαγωνισμός πυγοραπίσματος μεταξύ γυναικών, καλλίγραμμων κατά προτίμηση. Σε αυτόν τον διαγωνισμό η μια γυναίκα, «τουρλώνει» τα οπίσθια της και η άλλη την σκαμπιλίζει με δύναμη. Και μετά αλλάζουν θέσεις. Μέχρι που η μία από τις δυο να πονάει τόσο πολύ που να μην μπορεί να καθίσει και να ζητήσει να σταματήσει.

Ένας αγρότης από τη Σιβηρία με το όνομα Βασίλι, μάλιστα διοργάνωσε στον αχυρώνα του έναν τέτοιο διαγωνισμό με όμορφες κοπέλες και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο ίντερνετ, σπάζοντας τα ρεκόρ προβολών.

Embedded video

 Για να συμμετάσχει κάποια γυναίκα δεν υπάρχει περιορισμός αρκεί η κριτική επιτροπή να συμφωνήσει πως έχει τα απαραίτητα προσόντα (οπίσθια) για αυτό. Νικήτρια μπορεί να ανακηρυχθεί και μια από τις δυο κοπέλες η οποία με ένα σκαμπίλι στο ποπό της άλλης θα καταφέρει να τη ρίξει στο έδαφος.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours