ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Folli Follie: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου

Spread the love

Ο κ. Κουτσολιούτσος, που κρατείται στις φυλακές Τρικάλων, προφυλακίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου για τους παραποιημένους ισολογισμούς της εταιρείας

Προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων θα συνεχίσει να παραμένει οΤζώρτζης Κουτσολιούτσος γιος του ιδρυτή της Folli Follie και κατηγορούμενος, όπως και ο πατέρας του για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο εκδόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες προ ημερών. Με το βούλευμα απορρίπτεται η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, περίπου τρεις βδομάδες μετά την προφυλάκισή του στις αρχές Σεπτεμβρίου, ζητώντας να αποφυλακιστεί με όρους.

Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου με την απόφασή τους υιοθέτησαν την πρόταση της εισαγγελέως Αικ. Τσιρώνη, η οποία είχε ζητήσει την απόρριψη του αιτήματος του κατηγορούμενου.

Ο κ. Κουτσολιούτσος , που κρατείται στις φυλακές Τρικάλων, προφυλακίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου για τους – κατά την κατηγορία- παραποιημένους ισολογισμούς της εταιρείας. Στο αίτημά του για αποφυλάκιση υποστήριζε πως αν αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , δεν θα διαπράξει νέα αδικήματα όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς πλέον έχουν δεσμευτεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ενώ έχει αποχωρήσει και από τη Folli Follie που πλέον διοικείται από διορισμένη διοίκηση.

Να σημειωθεί τέλος πως κατηγορούμενος και ο πατέρας του Δημήτρης Κουτσολιούτσος ιδρυτής της Folli Follie, είχαν απολογηθεί τον περασμένο Σεπτέμβρη στην ανακρίτρια για τα κακουργήματα της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, της χειραγώγησης της αγοράς, της εγκληματικής οργάνωσης και της πλαστογραφίας.
Πηγή:protothema.gr

Comment here

shares