Η Eurobank ενημέρωσε πως τα συστήματα ebanking και mbanking είναι ασφαλή και δεν έχουν δεχθεί καμία επίθεση. Τι πρέπει να προσέχουν οι πελάτες σε emails και ιστοσελίδες

Επείγουσα ανακοίνωση εξέδωσε η Eurobank μέσω της οποίας θέλησε να ενημερώσει τους πελάτες της πως όλα τα συστήματά της είναι ασφαλή και παράλληλα να τους επιστήσει την προσοχή σχετικά με την περιήγησή τους στα διάφορα κακόβουλα στοιχεία του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, η Eurobank ενημέρωσε πως τα συστήματα της “και ειδικά το ebanking και mbanking” είναι ασφαλή και δεν έχουν δεχθεί καμία επίθεση από χάκερς ή άλλους κακόβουλους χρήστες.

Επίσης, εφιστά την προσοχή των πελατών της “να μην ανοίγουν emails από άγνωστες πηγές και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ποιες σελίδες περιηγούνται στο διαδίκτυο”, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν θύματα υποκλοπής στοιχείων μέσα από τη διαδικασία «ψαρέματος» στοιχείων χρηστών.

Καταλήγοντας, η τράπεζα τονίζει πως “ουδέποτε έχει ζητήσει, δεν ζητά και δεν θα ζητήσει ποτέ τα στοιχεία των πελατών κατ΄ αυτόν τον τρόπο”.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours