Λίνα Κοεμτζή: Τι δηλώνουν οι κατηγορούμενοι για τις γυμνές φωτογραφίες (vid)

Σήμερα επρόκειτο να συνεχιστεί η δίκη για τον θάνατο της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από 2,5 χρόνια στα Γιαννιτσά.

Όμως η δίκη για την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή δεν ξεκίνησε στα Γιαννιτσά, καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, μετά από την παρέμβαση των δικηγόρων των κατηγορουμένων, έδωσε αναβολή για την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019.

Το γεγονός αυτό εξόργισε την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας, που επί 2,5 χρόνια προσπαθεί να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον θάνατο της κόρης τους. «Δεν θα το βάλω κάτω και θα συνεχίσω να ψάχνω για τους δολοφόνους της Λίνας μου. Όλα αυτά με κάνουν πιο δυνατή και με πεισμώνουν να συνεχίσω για να κυνηγήσω τους υπαίτιους» δήλωσε η κυρία Τομπάζη, μητέρα της Λίνας.

Τι δήλωσε ο 20χρονος κατηγορούμενος

Δηλώσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ «Μαζί σου», έκανε ο ένας εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση, δηλώνοντας άγνοια για τους λόγους που οδήγησαν στον θάνατο της κοπέλας. «Δεν ξέρω καν γιατί με έχουν μπλέξει στην υπόθεση. Τη Λίνα τη γνώριζα, την είχα δει την προηγούμενη μέρα σε έναν γάμο, έδειχνε καλά, χόρευε. Με τη Λίνα είμαστε μακρινά ξαδέρφια», είπε αρχικά ο 20χρονος κατηγορούμενος.

«Στα μηνύματά της η Λίνα έλεγε ότι εγώ είχα φωτογραφίες της και ότι τις είχα διαρρεύσει. Είναι φωτογραφίες που τις είχαν δει όλοι, αφού τις είχαν ανεβάσει οι ίδιες οι κοπέλες. Συνήθως είναι σέλφι, γυμνές, μπροστά στον καθρέφτη, μόνο η Λίνα νομίζω είχε από φωτογράφο. Δεν ζήτησα ποτέ από τη Λίνα να μου στείλει φωτογραφίες της, αν είναι δυνατόν, είναι ξαδέρφη μου», είπε στη συνέχεια.

Ο συνήγορος της οικογένειας Κοεμτζή, Αντώνης Ξυλουργίδης, μίλησε στο logospellas.gr δηλώνοντας: «Παρά την αναβολή και τις όποιες κωλυσιεργίες, η υπόθεση κάποια στιγμή θα φτάσει στα ακροατήρια. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πουν την αλήθεια. Τι πραγματικά συνέβη με την 20χρονη άτυχη Γαλήνη, έτσι ώστε και η οικογένεια της να μάθει την αλήθεια. Είμαστε πεπεισμένοι, ότι και σε αυτή την υπόθεση και στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης, θα βρεθεί πολύ σύντομα άκρη».

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/KltNfPhOJ0o

About Post Author

+ There are no comments

Add yours