Όλο το Ίντερνετ μιλά για τον Τάσο Δούση: Τα είπε έξω από τα δόντια για την ανθρωποκτονία στο Blue Horizon

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει το μέσο για να ξεσπά κάθε πολίτης μετά από κάθε τραγωδία που πλήττει την Ελλάδα, γι’ αυτό και μετά τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη το Twitter αλλά και το Instagram έχουν κατακλυστεί με οργισμένες αναρτήσεις από διάσημους και μη.

Ο Τάσος Δούσης, μάλιστα, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις και τις μαρτυρίες για την υπόθεση Blue Horizon, προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας τα λάθη που έγιναν, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την έλλειψη ανθρωπιάς που χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία.

Το ξέσπασμα του Τάσου Δούση για την τραγωδία στο Blue Horizon

«Τελικά έχει κι άλλο κάτω! Με διαφορά πλέον είμαστε παγκόσμια ντροπή. Στην Ελλάδα αν δεν καείς, θα πνιγείς και αν δεν πνιγείς θα σε πνίξουν για… πλάκα. Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν είναι δυνατόν! Η κοινωνία έχει γίνει ένας τεράστιος βούρκος. Δεν έχουμε ηθική, συμπόνοια, λύπη, κατανόηση. Το μίσος κυριαρχεί ΠΑΝΤΟΥ. Αν και οι άνθρωποι της θάλασσας συμπεριφέρονται χειρότερα από ζώα, τότε δεν μας σώζει τίποτα. Αυτός είναι ο νόμος του Μπάμπη του σουγιά, ο νόμος της ζούγκλας. Το “άνθρωπος στη θάλασσα” ένα πράγμα σημαίνει. Διάσωση. Ακόμα κι αν αυτός είναι ο χειρότερος εχθρός σου. Η διάσωση είναι το μεγαλύτερο παράσημο των ναυτικών. Αν το χάσαμε κι αυτό ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

Το ότι τον έσπρωξαν και συνέχισαν το ταξίδι με τρομάζει όσο τίποτα άλλο. Σαπίλα μέχρι εκεί που δεν χωράει άλλο. Είναι έγκλημα, ΤΕΛΟΣ. Η εταιρεία να αφήσει τις λακωνικές ανακοινώσεις και να ζητήσει ευθέως συγγνώμη. Να μην σταματήσουν εκεί όμως. Με θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και τη ναυτική οικογένεια, να επανεξετάσουν την πολιτική προσλήψεων στα καράβια τους και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την καλύτερη και πιο ευγενική συμπεριφορά των πληρωμάτων τους προς τους πελάτες τους.

Έτσι μόνο θα ξανακερδίσουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Όσο για σένα φίλε Αντώνη που έφυγες τόσο άδικα τι να σου πω εγώ αλλά και όλοι μας. Το συγγνώμη το δικό μου είναι λίγο αν δεν μπορέσει να συνοδευτεί από προσπάθεια όλων μας για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία με φιλότιμο και αρχές».

About Post Author