Τραγωδία στο Μοσχάτο: Αυτός είναι 43χρονος που είχε σχέση με την 14χρονη που αυτοκτόνησε

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η τραγωδία στο Μοσχάτο, με την αυτοκτονία της 14χρονης, μετά την αποκάλυψη της σχέσης με τον 43χρονο.

Ο 43χρονος ψιλικατζής της γειτονιάς της, ο οποίος προσέγγισε το κορίτσι, το έκανε να τον εμπιστευτεί και εν συνεχεία σύναψαν ερωτική σχέση, είχε πράξει κάτι αντίστοιχο τρία χρόνια πριν, επίσης με 14χρονη κοπέλα. Από τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες της ανείπωτης τραγωδίας στο Μοσχάτο, είναι το γεγονός ότι 43χρονος ο οποίος παρασέρνοντας την μαθήτρια, αδιαφορώντας ότι επρόκειτο για μια ανήλικη, στην εφηβεία, έχει επίσης μια κόρη 14 χρονών η οποία είναι συμμαθήτρια και φίλη με την αυτόχειρα.

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Είχε σχέση και με άλλη 14χρονη ο 43χρονος
Μετά και τις σχετικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν των χθεσινών συγκλονιστικών εξελίξεων, στο σπίτι του 43χρονου, στο κινητό του, βρέθηκε αισχρό υλικό, με γυμνές φωτογραφίες της άλλης 14χρονης με την οποία είχε συνάψει σχέση στο παρελθόν, την οποία είχε παρασύρει κατά τον ίδιο τρόπο. Τώρα διώκεται και για παιδική πορνογραφία.

Η 14χρονη που έβαλε τέλος στη ζωή της

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Facebook, παρόλα αυτά, ο 43χρονος πρωταγωνιστής της τραγωδίας στο Μοσχάτο, δεν σταματούσε να αναρτά ποστ με συμβουλές προς γονείς! Κάποια στιγμή είχε αναδημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο «Το παιδί σε θέλει εκεί, γονιό. Όχι κατ’ όνομα. Ουσιαστικά» το οποίο μιλά για τις σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους.

Δείτε φωτό του 43χρονου που είχε σχέση με την 14χρονη που αυτοκτόνησε στο Μοσχάτο

Επίσης, στη σελίδα του στο Facebook, πέρα από δικές του προσωπικές φωτογραφίες από διάφορες περιστάσεις, ο 43χρονος εμπλεκόμενος στην τραγωδία στο Μοσχάτο, έχει πάρα πολλές φωτογραφίες με την κόρη του και τις φίλες της.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την ανείπωτη τραγωδία στο Μοσχάτο, με την αυτοκτονία της 14χρονης, έχουν προκαλέσει πανελλήνιο σοκ.

Ο 43χρονος στις φωτογραφίες του στο Facebook πόζαρε είτε μόνος είτε με την επίσης 14χρονη και φίλη της αυτόχειρα, κόρη του. Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη που αυτοκτόνησε είχε αφήσει σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας της.

Πηγή:iefimerida.gr & ereportaz.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours